Sommarens härliga Roadtrip i Sverige med en Citroën Grand C4 Picasso 


Sverige är verkligen som bäst på sommaren. Framför allt när solen skiner och fåglarna  kvittrar. Träden är gröna och blommorna blommar. Jag älskar att åka runt i en bekväm och rymlig bil och upptäcka nya platser i vårt avlånga vackra land. Vi har i dags läget ingen egen bil utan hyr alltid bil när det är dags för en weekend eller Roadtrip  i Sverige. 


I sommar har vi kört en blå  Citroën Grand C4 Picasso som visade sig vara en fantastisk  bra familjebil på många sätt. 


Vi har kört över 100 mil i sommar och det krävs både bekväma säten att sitta på och ett stort bagage utrymme för 2,5 veckas semester för en familj på fyra. 

Bagageutrymmet var enormt här fick vi utan problem plats med lilla L’s stora vagn och alla packning som behövs för en semester i Sverige. Reser man till sol och värme behövs oftast inte så mycket kläder. Men semestrar man i Sverige vet vi ju alla att det inte går att lita riktigt på den svenska sommaren så man behöver packa med regnkläder och stövlar åt hela familjen också?!

I bilen fick jag även en liten känsla av att flyga när jag kunde fälla ner ett bord framför mig i baksätet och fika. Hur lyxigt var det inte att ha sin kaffe på bordet framför och sitta och läsa. Passade lika bra för nappflaskor och annat såklart. 

Familjebilen var väldigt rymligt och hade mycket bra komfort extra plus för massagen i stolarna i framsätet. 

Mini-me sov väldigt gott under bilresan. 

Vi var väldig nöjda med familjebilen och inser att storleksmässigt så är det verkligen en stor familjebil vi behöver. När man har ett litet barn med barnvagn, blöjor och man har så mycket saker att släpa på när de är små, då är det verkligen guld värt med mycket utrymme både i bilen och i bagageutrymmet. 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *