Bröd & Salt och Gamla Stan 

Tre lediga dagar har swischat förbi. När man är ensam hemma med en snart 15 månaders bebis så vet man att man lever. Tiden bara försvinner och det är ett evigt passande för alla faror. Men igår fick han tacksamt sitta i vagnen några timmar mitt på dagen. Jag mötte upp Diana för promenad både på stan för lite shopping och för en promenad i Gamla Stan. 

Gamla Stan 

Gamla Stan måste vara ett av Stockholms mest turisttäta områden sommartid. Så mycket folk det var överallt. Det gick knappt att ta en bild utan människor…

I stort sett varenda utservering, café och restaurang var full i gamla stan. 

Bröd & Salt Tullhus 3 

Vi promenerade ner till vattnet i Gamla Stan och hittade ett  ledigt bord på  Bröd & Salt Tullhus 3. Där slog vi oss ner för en mysig långlunch på deras uteservering. Det fick bli en god räksallad för mig och Diana åt deras pizza – så himla fräsch och god. 

Sen är ju deras kardemummabullar liksom to die for. Så det fick bli både en sån och en latte till efterätt. 

En riktigt trevlig eftermiddag i solen med vänninemys! Bröd & Salt finns ju lite överallt i stan och är helt klart ett av mina favorit caféer. Både Rådmansgatan och Moodgallerian brukar jag gå till när jag är på stan. 

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *