Svensk sommar, färska räkor och västkusten 


Svensk sommar betyder alltid dagsfärska räkor direkt från Räkbåten Atlantic, härliga sommar kvällar med champagne, goda viner, grillkvällar, trevligt sällskap, solnedgångar, salta bad och mycket mer. En hel månad har jag varit ledig och den försvann i ett killevipp! Hur kan tiden alltid gå så fort när man har roligt? Håller ni med? 

De senaste 2,5 veckorna har vi njutit av vår Sverige Roadtrip och landstället på västkusten med svärmor och svägerskan med familj. Vi firade i champagne för vår nya söta lilla kusin. 


Åt dagsfärska räkor med ett riktigt gott och passande vitt Pasquavin. 


Många grillkvällar blev det. Både mak & svågern som älskar att stå vid grillen har stått där. En kväll serverade svågern riktigt goda grillade kebabspett och vi drack ett gott Valpolicella Ripasso till på årets varmaste sommar kväll i kvällssolen. Ni vet en sådan där härlig sommar kväll – svensk sommar när den är som bäst! 


Jag som älskar att baka har äntligen haft tid och bakat med barnen. Flera goda citron & lime cheesecakes och kladdkakor har det blivit. När man är nio personer i samma hus går det åt som smör i solsken. 


Jag saknar dessa underbara sommarkvällar i solnedgången på bryggan. Livet – stanna upp och njut här och nu! 

Har du haft en härlig sommar? 

Spana också in

1 kommentar

  1. Ah men gud det gick alldeles för fort, du hann ju inte ens träffa mig!
    Svar: Ja vi hade det såååå mysigt 😉 Jamen gud så typiskt att vi inte fick hop det iår! Men nästa sommar då du, då får du inte glömma bort mig när du är här 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *