Gröna Lund – alltid lika roligt!

Det spelar verkligen ingen roll hur många gånger man har varit på Gröna Lund det är alltid lika roligt. I år har jag varit på både Gröna Lunds pressvisning  inför året och Invigningen av Terassen deras nya cocktailbar med Stockholms kanske härligaste utsikt. 


Men förra veckan var årets premiär besök för sonen och vi åkte karuseller för fulla muggar. O fyllde år och fick en heldag på Gröna Lund i present av sin mormor. Så vi hade en mysig tre generationer dag tillsammans. 

Dagen bjöd på strålande sol och vi hade verkligen en mysig dag på Grönan. 

Barnens fina kläder är i från Geggamoja.

En liten slush / vätskepaus vid vattnet fick det bli i det härliga vädret. 

Lilla L fick också åka karusell för första gången på Grönan. Så det blev både Kärlekstunneln och Veteranbilarna. 

På Grönan har man aldrig tråkigt. Eller i alla fall inte vi. 6h fyllde vi med karusellåkning och hade massor av skoj. Verkligen den perfekta presenten till en 7-åring. Sonen undrade när vi gick hem, när vi ska gå på Grönan nästa gång! Ett gott betyg! 

Missa inte att om ni har Ica-kort så får ni rabatt på Gröna Lund på söndagar. 

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *