Barnkalas på Andys Lekland 


Imorgon fyller min stora son 7 år. Jag kan inte riktigt förstår att JAG har varit mamma i 7 år… 


I helgen firade vi honom storslaget och han har längre drömt om ett födelsedagskalas på Andys Lekland. Eftersom vi bor relativt litet i en lägenhet i stan,  känns det optimalt för oss att boka ett kalas på Andys Lekland, eftersom han ville bjuda in hela sin klass.  Han fick vara med och bestämma precis hur hans kalas skulle vara med tema, mat, tårta, skattjakt etc 

Kalassamling 


När kalaset börjar samlas man vid ingången med sin lekledare som går igenom alla regler på Andys Lekland och på kalaset innan det blir fri lek i leklandet. 

Discorummet 


När man har ett kalas på Andys Lekland i Bromma kan man välja mellan 8 olika rum och O valde att ha kalaset i Discorummet. Man har då tillgång till sitt kalasrum i ca 75 minuter för mat, efterrätt och presentöppning. 

Star Wars dukning 


Man väljer även vad man vill ha för tema på sitt kalas eller dukningen. Just nu är det mycket Star Wars som hägrar för honom och han önskade därmed ett Star Wars kalas. Det var coolt! 

Ellys Pizza & Prinsesstårta 


Beroende på vilket typ av kalas man väljer på Andys Lekland så kan man välja mat och dessert. Vi bokade mellan kalaset och där ingår både mat och efterätt. 
Så sonen valde Ellys Pizza och en rosa prinsesstårta.

Skattjakt 

I kalaset ingår även en skattjakt tillsammans med deras lekledare. För att få skatten var de tvungna att leta efter siffror för att sedan klura ut en kod som var nyckeln till skattkistan. 

Fri lek i leklandet 

Efteråt hade de fri lek i deras roliga lekland i drygt 1h innan kalaset var slut. 
Jag tycker detta verkligen är ett optimalt sätt att ha kalas på. 

Present till födelsedagsbarnet och godispåsar 

Alla barn som har kalas på Andys Lekland får en liten födelsedagspresent bestående av en ny leklandsbiljett med fritt inträde till Andys Lekland igen och en medalj. Sedan får alls barn på kalaset även en godispåse när kalaset slutar. 

Lekavdelning för barn 0-3 år

De har även en separat lekdel för barn 0-3 år, där vi turades om och vara med lilla L. Det var första gången han var på Andys Lekland och han älskade det verkligen. 

Klättervägg 

Min sons favorit på kalaset blev verkligen klätterväggen. Nu när han är sju år så får han klättra uppför den. Lycka! 
Ett helt fantastiskt lyckat kalas. Det märktes att alla barnen var väldigt glada och nöjda och inte minst min egen son. När kalaset var slut sa han; ”Mamma nästa år vill jag också ha mitt kalas på Andys Lekland”. 


Andys Lekland i Bromma kan jag verkligen rekommendera till sommarlovet. Vi kommer definitivt åka dit någon dag snart igen. 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *