Radisson BLU Airport Hotel Oslo Gardemoen 

I veckan har jag varit i Oslo på kurs två dagar. Jag bodde då en natt på Radisson BLU Airport Hotel Oslo Gardemoen. Hotellet ligger ett stenkast från Oslo Gardemoen flygplatsen. Bara ett par minuters promenad när man går ut ifrån avgångshallen. 

Flygtåget in till Oslo tar också bara 20 minuter in till stan om man skulle vilja upptäcka Norges huvudstad. 

Hotellrummen 


Jag bodde i ett enkelrum som var rymligt och fräscht. Djungel inspirerat med tigerväggar. Stort plus på att jag hade badkar. Älskar nämligen att ta ett skumbad i lugn och ro och ligga och läsa tidningar i badet, göra ansiktsmask och hårinpackning. 

Gym – Fit 4 Flight 


Älskar skylten till deras gym Fit 4 Flight. Ett riktigt bra och fräscht gym med löpband, maskiner och fria vikter. Så ett skönt träningspass prioriterade jag såklart. 

Hotellfrukost 


Deras hotellfrukost var verkligen en av de bästa jag ätit. Fräsch, mycket att välja mellan och a la carte meny så man kunde beställa färska omeletter. Där hade jag kunna suttit i timmar och äta, dricks kaffe och läsa tidningar. 

Barnhörna 


De hade även en jätte mysig barnhörna i anslutning till frukosten, med en speciell frukost till barnen och en rolig lekhörna med leksaker. Detta var såklart i deras restaurang, så jag gissar att lekhörnan även är tillgänglig när restaurangen är öppen för lunch och middag. 

Ett barnvänligt hotell perfekt att bo på när man vill ha närheten till flygplatsen, kanske innan en tidig morgon flygning eller om man landar på natten. 

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *