Lalandia Stugby – Perfekt för familjesemestern 

När vi var i Danmark bodde vi i Lalandias mysiga stugby med gångavstånd till både Legoland Billund och Lalandia Aquadome

Design Plus 6 


Vi ville bo allihopa i samma stuga så Diana bokade in oss i en riktigt härlig Design plus 6 stuga med tre rymliga sovrum och stort vardagsrum och kök med öppen planlösning. Hela 88 kvm även med stort badrum med spapool och en härlig uteterass som vi åt frukost på. Så här i efterhand skulle vi ju gärna ha varit där längre och kunna vara i den mysiga stugan mer. Eftersom vi bara bodde där två nätter och var på Legoland en hel dag och Lalandia en dag kändes det som att vi inte riktigt hann njuta av detta topp moderna hus. Vi får helt enkelt åka dit igen! 

Monky Tonky Land 


Monky Tonky land var ett roligt lekland med olika sorters rutchebanor, bollhav, klätterställningar, studsmattor och mycket annat skoj för barnen. Våra killar hade SÅ roligt där. Passade både 1 åringen som upp till 13 åringen. 

Bowling 


Vi bokade även bowling åt killarna. Alls tre älskar aktiviteter, så de höll igång från morgon till kväll. 

Hoppgunga


Denna hoppgunga / hoppgrej blev killarnas favorit. Härifrån var det ordagrant svårt att få dem ifrån. 

Minigolf 


Minigolfbana fanns det också, men det hann vi dessvärre inte med. Vi spenderade ju tyvärr bara 2,5 dagar på Lalandia pch det var alldeles för kort tid. 

Shopping 


Det fanns även några mindre affärer om man blev shoppingsugen. Mestadels kläder, barnkläder och barnprylar och såklart ett supermarket så man kunde köpa med sig mat till sin stuga. 

Restauranger 


Det fanns flera restauranger runt omkring det lilla torget eller Lalandia centret. Det fanns alltifrån mexikansk restaurang till italienskt. Våra killar ville ha pizza båda kvällarna, så dem fick faktiskt bestämma. Vi åt riktigt goda (men dyra!) pizzor båda kvällarna. 

De hade även musikunderhållning som man kunde njuta till under middagen. 

Winter World 


I Winter World kunde man åka skidor i en liten skidbacke och ”klättra i bergen”. 

Utomhus lekparker 

De hade såklart även utomhus lekparker i den mysiga stugbyn. 


Jag skulle väldigt gärna åka tillbaka hit, men stanna längre. Det finns så otroligt mycket roligt att göra för en lyckad familjesemester och jag kam bara konstatera att två nätter och 2,5 dag är alldeles för lite för det stora nöjesutbudet som finns. Men vi hade det härligt! 

Har du varit i Lalandia? 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Åh både på Legoland och Lalandia är det otroligt lätt att ha kul tillsammans med barnen. Vi nere i södra Sverige har lite enklare att ta oss dit( iaf billigare?). Låter som ni haft det kanon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *