LinizTravels Podcast Premiär 

Idag var en stor dag för LinizTravel. Hon gjorde sin podcast premiär i Föräldrarkollens podcast. Jag fick agera reseexpert i ett av deras kommande avsnitt.


Vi träffades i Sven-Bertil Taube sviten på Mornington hotell i Stockholm klockan 10 på förmiddagen. Jag var både nervös för om jag skulle säga något fel eller om min lilla bebis skulle vakna. Men sonen sov som en prins inne i sovrummet i sviten. Så där vill han definitivt sova  igen. . .

Å tja… allt jag hade övat in gick som en dans. Det blev ingen omtagning och jag fick nog sagt allt jag ville.

Ni kanske kan gissa ämnet. Men håller det hemligt tills podcasten är släppt. Den släpps om några veckor. Så jag meddelar såklart er för er som är nyfikna och vill lyssna på den. Några smarta tips inför sommaren.


Hanna och Michela som driver podden är båda tre barnsmammor och har många intressanta avsnitt om föräldraskap. Jag har precis lyssnat på ett par avsnitt och ska snart lägga mig och lyssna på ett till avsnitt. Om inte annat ett hett tips att lyssna på dem på din nästa resa i solsängen.

Spana också in

5 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *