Legoland nästa . . .

Nu är nästa resa äntligen bokad och den går till sonens förtjusning till Legoland i Danmark. Som han har pratat om att åka till Legoland, sett på TV, bilder, läst i tidningar och NU äntligen blir hans stora dröm sann. Jag är så glad att jag kan göra detta med honom. Jag måste ju faktiskt erkänna att jag ser fram emot resan minst lika mycket som honom, för jag har också drömt om att resa dit sedan jag var barn.

Jag kan tänka mig att Ninjago World kommer bli ett av favoritställena i parken som är helt enorm. Men jag hoppas vi hinner med alla avdelningar och hinner att åka alla karusellerna. Vi ska dit tillsammans med Diana och hennes yngsta söner i slutet av maj, så det kommer bli en riktigt mysig tjejweekend och kidsweekend. Vi har bokat boende i Lalandias stugby och kommer såklart att bada på deras enorma vattenland en dag. Som jag längtar efter denna resa. Nu var det alldeles för länge sedan vi var ute och reste.

Har du varit på Legoland i Billund och på Lalandia i Billund? OM vad får vi inte missa?

 

Spana också in

4 kommentarer

 1. Vad kul för er!
  Både vi och barnen gillar Lalandia med allt bad och möjligheter till bowling, minidisco, skidor, minigolf eller något annat kul.
  Underbara Legoland! Roliga karuseller brukar vara populära. En av mina favoriter är miniatyrlandet, där kan man gå lääänge och titta. /Pernilla

 2. Några tips:
  Kolla in längd- och åldersgränser innan så slipper man besvikelse på plats efter att kanske ha köat en stund till åkattraktionerna:
  https://www.legoland.dk/sv/planera-besok/guide-till-attraktioner/
  Har man otur är de jättenoga och att det fattas en halvcentimeter kan räcka för att man inte får åka.
  Vill barnen ta körkort (tror det är 7-årsgräns) gå dit och boka tid direkt när ni kommer till parken, tiderna kan snabbt ta slut den dagen.
  Legoland har problem med långa köer om det är mycket folk för ganska kort åkturer. Det finns något slags köpa sig före i kön system, kolla upp om åka de få större attraktionerna är det viktigaste för barnen. En dag försvinner snabbt till köande annars.
  Och ta er tid att verkligen titta runt i Minilandet och på alla de detaljer Legofigurer som finns överallt i parken. Det är ju det som är Legoland. Själv nöjesparksdelen kan man nog få bättre på både Grönan och Liseberg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *