Härliga resminnen från april 


Välkommen sköna maj. Ännu en härlig resmånad har gått. Som vanligt flyger bara månaderna och jag tyckte nyss jag skrev om mysiga mars härliga resor med familjen. Nu har ännu en ny resmånad swischat förbi.

Malta 

I början av april fick jag möjligheten att åka iväg på en weekend utan barn. Det var första gången jag reste utan min bebis. Det blev en weekend till Malta som länge har stått på min bucketlist som ett drömresmål.


Malta var verkligen över mina  förväntningar på alla plan.  Det blev en weekend med allt jag gillar SPA, sightseeing och god mat och dryck. En ö som jag gärna åker tillbaka till och gärna även med familjen.

Västkusten 


Påsken firade vi nere på vårt landställe på Skaftö på Västkusten hela familjen. Sonen fick nöjet att vara där själv nästan 1v med sin farmor också. Vi njöt av härliga dagar tillsammans vid havet.

Stockholm 


Resten av april har tillbringats i Stockholm mestadels hemma då jag har haft en sjukling hemma.


Denna lilla söta miniglobetrotter lyckades bli förskyld, hostig, feber och dubbelsidig öroninflammation på samma gång… så nästa flygresa får helt enkelt vänta ett tag tills öronen blivit helt bra.


Men det har blivit några barnvagnspromenader runt Kungsholmen och till populära Kungsträdgården.


Tröjorna på killarna är från Freds World. 

Jag kämpade med att ta den perfekta syskonbilen på den blivande ett åringen och lyckades inte riktigt…


Det här med att semestra sin hemstad är ju faktiskt underskattat. Stockholm är så vacker och vi njöt av Champagnelunch på en ny restaurang.


Senaste veckan bjöd på både en Vegolunch och en fantastisk Vegoutställning – ett grönt sagoäventyr skapat av Malin Nylén.


Två trevliga franska event. Jag har både firat att Disneyland Paris firar 25-årsjubileum och en trevlig inspirerade kväll med franska rivieran och vinprovning av sydfranska viner.


En otroligt innehållsrik månad trots bara två weekend resor och sjukt barn.

Nu välkomnar vi maj och väntar med spänning vad maj har att erbjuda. Min sista månad som föräldrarledig innan pappan i huset tar över.

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *