Gröna Lunds nyheter 2017 

På lördag är det dax – då har Gröna Lund sin premiär för 2017. Vårt älskade tivoli som vi har här i Stockholm. Den mest omtalade nyheten i år är såklart Ikaros.

Gröna Lund nyheter 2017 Ikaros

Ikaros är en 95 meter hög attraktion, där man i 90 graders vinkel faller fritt mot marken. Den ser verkligen riktigt läskig ut.

Jag var såklart på plats idag  tillsammans med bland andra Diana och Jessica  och såg på premiäråken av Ikaros. Eller rättare sagt när vi kollade på modiga Jessica som åkte den direkt utan minsta rädsla. Hon kom ner lugn som en filbunke och berättade hur häftigt det var. Jag måste erkänna att jag inte vågade…. men beundras av de som åkte. Nettans modiga dotter åkte också och tyckte det var hur coolt som helst.

Vågar du åka Ikaros?


Andra nyheter på Gröna Lund för i år är deras Coca Cola Store, där man kan blanda läsk hur man vill – vilket barn gillar inte det.

De öppnar även en helt ny Candy Store, som ska bli Sveriges finaste godisbutik. (Den var under dagen fortfarande under uppbyggnad).

De har även bokat upp många bra artister på Gröna Lund i sommar. Några av mina favoriter som kommer dit är Veronica Maggio, Zara Larsson och Måns Zelmerlöw. I slutet av maj har de även Childhood dagen med flera spännande artister.

 


Dagen bjöd på allsidigt aprilväder… snö, hagel, regn och sol. Nu hoppas jag verkligen solen skiner på lördags, så det blir ett folkfullt Gröna Lund och jag ser redan fram emot en härlig dag på Grönan med äldsta sonen. Han älskar det och det brukar bli några gånger per år för oss. Jag ser även fram emot att se deras nya barnteater med sing-along tema.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *