Tre exklusiva SPA i Paris

Bild lånad från Paris Info.

Ni vet ju min kärlek till SPA. På nästan varje resa jag gör besöker jag ett SPA eller flera beroende på vad det är för typ av resa och med vilka jag reser med. Inför en eventuellt kommande resa till Paris har jag hittat tre fantastiska SPA som jag hemskt gärna skulle vilja besöka. Fem stjärniga SPA är något som verkligen lockar mig och jag skulle verkligen kunna åka till Paris bara för att gå på Spa.

Bild lånad från Paris info.

1. Spa Valmont pour Le Meurice

Le Meurice, det första parisiska palatset som är hem till ett lyxigt spa. Där  kan man  koppla av i en lugn interiör som är designad av Charles Jouffre. Spa Valmont använder de mest prestigefyllda produkter från schweiziska anti-aging hudvård specialisterna, Valmont. Den senaste hudvårdstekniken med naturliga ingredienser och de erbjuder effektiva behandlingar som signaturen Glaciärer Moisturising Vitalitet Facial  med Eye Contour Lifting Intensive Treatment, som är exklusivt för Le Meurice. För att  föryngra kroppen, kan man välja från ett urval av massage, inklusive den exklusiva ”Meurice” kroppsmassage. Detta låter som ett SPA helt  i min smak.
Bild lånad från Guerlain Spa.

2. Guerlain Spa at the Trianon Palace in Versailles

Trianon Palace Versailles, A Waldorf Astoria Hotel är hem till den fantastiska Guerlain Spa. Ett exklusivt spa med  2,800m² helgedom skönhet, avkoppling och fitness. Det är utformat för att harmonisera  både kropp och själ. Detta eleganta spa är dessutom en perfekt återspegling av hotellets fridfulla och   skogsklädda omgivningar. Majestic romerska pelare blandas med en lockande modern design, tillverka den perfekta romantiska gamla helande och modern lyx.  Här börjar man sin förvandling i något av de  14 behandlingsrum sviter, hamam och ångbad, två gym och ett soldäck. Bland hotellets många läckerheter är nog deras uppvärmda inomhus pool kanske det mest unika. Modellerad efter en kunglig Grecian badhus, är detta 200m² pool en föryngrande oas av lyx. Fläckigt solljus filtrerar ner över vattnet från andra våningen solarium, medan stora fönster erbjuder lugna utsikt över hotellets lummiga gräsmattor och trädgårdar.  En perfekt avkopplande oas i Versailles.

Bild lånad från Guerlain Spa.

3. Dior Spa at the Plaza Athénée

Ett annat lyxigt Spa är Dior Spa som ligger på Plaza Athénée.  Här kan man kombinera glamour en av Frankrikes mest kända couture hus med förträfflighet på ännu ett exklusivt   hotell. Institut Dior erbjuder exceptionell behandlingar på en plats som påminner om en sina eleganta boutiquer.  Spats primära mål är att föryngra och åter energize, samt att föra tillbaka ungdomlig skönhet och energi för att möta och kropp genom en samverkan av de finaste produkter och tekniker.
Deras signatur behandling är  ”L’Or de Vie”, som är  en uppiggande behandling med ett mirakel koncentrat utvecklats från antioxidant-rika vinrankor från Château d’Yquem. Resultatet efter ger en fylligare, tonad hud och otrolig ljusstyrka.

Förutom att gå på SPA har Paris många sevärdheter som jag skrev om tidigare. Nu hoppas jag verkligen att vi kommer iväg till Paris i vår, jag har verkligen fått mersmak av Paris när jag hittat alla dessa exklusiva SPA. Vill man boka en resa till Paris kan man göra det här.

 

 

 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *