Vårt älskade Thailand 

Det är drygt ett år sedan jag var i Thailand  senast och drygt två år sedan vi var där hela familjen på semester tillsammans. 

Vi har velat fram och tillbaka vart vi ska åka på denna vinterns långresa och många förslag har kommit upp. Men vi enades om att hela familjen verkligen älskar Thailand och vi vet att vi kommer inte bli besvikna. Thailand är ett säkert kort för oss. 

Förra året besökte vi ju Dominikanska Republiken och visst var det en bra semester resa. Men tyvärr blev vi alla magsjuka, Zika viruset härjade och vi hade tyvärr otur med vädret. 


I höstas skrev jag en artikel om när är det bäst att resa till Thailand med barn. Efter att vi har varit där fyra gånger med äldsta sonen och nu blir det femte gången för honom så inser vi att alla åldrar verkligen passar. Han ser fram emot resan lika mycket som oss. 


Sex  favorittips med Thailand. 

1. Bra väder och bra klimat. Vi vet att det kan vara väldigt varmt och regna i mars. Men det kan försvinna lika fort. Dessutom är det bra om det inte är stekande sol exakt hela tiden. 

2. Det är relativt enkelt att komma in i tidsskillnaden både på vägen dit och på vägen hem. (Personligare tycker jag det är svårare när man reser västerut). 

3. Vi älskar maten. 

4. Det är barnvänligt. Vi bor även på en barnvänlig resort. 

5. Vi gillar folket och det enkla livet vi lever där. 

6. Det är fortfarande ganska billigt. Resan blir betydligt billigare än att resa västerut. 

Nu ser vi alla fram emot nästa vecka och många härliga dagar i Thailand. Det blir tredje gången gillt vi besöker vårt favorit hotell i Thailand – Sunwing Bangtao Beach

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *