Puerto de Mogan – idyllisk by på Gran Canaria 

Gran Canaria har verkligen många guldkorn. En alldeles speciell idyllisk by på ön är Puerto de Mogan.


Här tillbringade vi en eftermiddag och strosade omkring på de vackra gatorna med blomster klädda hus och bland fina båtar i hamnen. Byn är faktiskt Gran Canarias egna lilla Venedig. En mysig liten fiskeby. 


Diana och jag stortrivdes här och promenerade gata upp och ner. Vi hade gärna slagit oss ner på ett av de mysiga caféerna eller restaurangerna. Men efter en dag på Cordial Mogan Playa SPA och en promenad i byn var det dags att åka tillbaka. Men Puerto de Mogan kommer garanterat få ett besök av mig igen – så himla mysigt.
Har du någon favorit ort på Gran Canaria?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *