Vinn biljetter till underBARA BABY

Nästa helg är det dags för underBARA BABY POP UP i Stockholm Förra året var jag där med magen i vädret, men i år tänkte jag ta med mig min lilla bebis till den mysiga mässan. Här hittar man verkligen allt och lite till för sin bebis. En både rolig och innehållsrik mässa.

Nu har jag fått nöjet att tävla ut TVÅ entré biljetter åt er.

Att tävla är enkelt; 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, OM du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt motivera varför du skulle vilja vinna?

Tävlingen pågår tom  tisdagen den 21/2 kl; 12.00

Lycka till!!!

*************************
Vinnare blev; 

– Anna S & Elin N

Stort grattis. 

Vinnaren presenteras på bloggen dagen efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit

Spana också in

2 kommentarer

 1. Mässan skulle sitta bra,
  mycket babaysaker jag vill ha,
  sedan hitta inspiration stort som smått,
  alltid lär man sig nått,
  sedan att träffa andra föräldrar,
  hoppas till mässan på fredag drar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *