Gott Nytt RES År 2017 


Årets sista dag är här och året har gått fort. Alldeles för fort… 

 Jag testade Best Nine 2016 på instagram för att se mina mest gillade bilder. De borde sammanfatta året bra. 2016 handlade enligt instagram mest om min graviditet, jag var ju trots allt gravid 5,5 månad av 2016 och om nytillskottet i familjen eller mina killar. De bilderna fick mest likes. 
Graviditeten gjorde ju också att jag inte kunde flyga (jobba) jag gick ju ner på marken i december 2015 när jag var i v16 och därefter hann vi bara med en utlandsresa i januari. Men det gör mig absolut ingenting. En till liten prins kom till världen. 

2016 var ett helt ok resår – jag jobbar på min årskrönika om årets resor, så den får ni läsa inom kort. 

Men 2017 kommer definitiv bli ett bättre resår. 
Som Resebloggare är såklart nyårslöftet enkelt! Fler resor och upptäcka fler länder som jag inte har varit i. 

Jag drömmer bland annat om Portugal, Kroatien, Holland, Serbien, Slovenien, Malta och Belgien. Så får vi se hur många nya länder det blir?! 

Har du något nyårslöfte? 
Gott nytt Resår 2017! 

Spana också in

1 kommentar

  1. Vilket underbart år för dig att minnas, med nya familjemedlemmens ankomst! Önskar dig ett nytt härligt resår 2017!

    Jag har inga nyårslöften. Hoppas bara på ett bättre år, då 2016 blev väldigt tufft på vissa sätt. Men fina resor hann jag med! Har gjort en liten resumé. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *