ABC – Mina Drömresmål 

Jag har enormt många resmål jag drömmer om. Det här med att samla på länder är verkligen en rolig grej. Det gör jag på sätt och vis. Men många länder har så många härliga städer och resmål. Så jag upplever hellre nya resmål.

 Det finns så otroligt många städer eller resmål som jag inte har varit på som jag vill besöka.

Dessutom många resmål som jag fullkomligt älskar och gärna reser tillbaka till varje år. 

För skojs skull tänkte jag mig en ABC – lista på mina drömresmål. Men jag insåg ganska snabbt att vissa bokstäver har ju enormt många städer, länder eller resmål som jag vill besöka. Medan det på några bokstäver blev mycket svårare… 


Amsterdam 

Belgrad

Casablanca

Disneyland Paris 

Edinburgh 

Faro

Gdansk

Hanoi 

Island 

Jurmala

Key West 

Las Vegas 

Milano

Nice

Olbia 

Palermo

Qatar

Reykjavik 

Santorini 

Taragona 

U

Vilnius

Warszawa 

X

Ystad 

Zagreb

Århus 

Ängelholm 

Ö
Kommer du på några resmål på bokstäverna som jag har kvar? 


Nu längtar jag väldigt mycket till vår nästa resa till Österrike och Alperna. Men sen är det dags att boka vinterns solsemester också. Kan bara inte bestämma mig för vart? 

Vart går din nästa drömresa? 

Spana också in

9 kommentarer

  1. På U skulle jag vilja till Uzbekistan för historiska Samarkand. Även italienska Urbino och skotska ön Uist är jag nyfiken på.
    På X blir det Xian med terrakottaarmén. Ö känns som om det får bli Övralid vid Vättern.

  2. Vår nästa resa går, liksom din, till Österrike. Så det passar väl bra på Ö? På U säger jag Uzbekistan (Samarkand!) eller Ulan Bataar (även om vi varit där redan). På X kan jag bara Xian (terrakottaarmen) men gissar att det finns fler kinesiska städer på den bokstaven …

  3. U för Utö! Underbar liten ö söder om Åland, mitt mellan Stockholm och Helsingfors. Ett äventyr jag aldrig glömmer. Rolig idé med listan!

  4. Många av dessa länder och städer har jag haft tur att besöka=) Jag vill till Island och till Kenya på safari. Det finns mycket mer att skåda och visst är det bra att följa en lista och att bocka av. Lycka till med resor och god fortsättning

  5. Kanske en resa till Ullared 😉
    Har läst ikapp alla inlägg som jag missat och man blir minst sagt ressugen! Nytt år och nya res-möjligheter! Heja Dig Du power-Woman! Puss //Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *