Roadtrip med en Volvo V90 – En grym familjebil 

Under julhelgens årliga Roadtrip till Dalarna har vi haft möjligheten att köra ett riktigt vrålåk – Volvos senaste tillskott  Volvo V90, en ny och fräsch herrgårdsvagn med fantastisk komfort. 


Bilen har verkligen allt man kan önska sig. För mig var det enormt lyxigt att kunna sitta bredvid maken som kör säkert  fram till tonerna av skön musik ur Bowers & Wilkins högtalarna och samtidigt få massage i ryggen. Vilken grej! 

För en bloggerska liksom när man har barn med i bilen är det perfekt att man dessutom kan ladda telefonen, datorn eller surfplattan i bilen. Sannolikheten att man har glömt laddat någon enhet är förmodligen trolig. 


Inbyggda solskydd i rutan i baksätet uppskattades också mycket när bebis skulle sova och inte ville ha solen i ögonen. Bilen hade sköna skinnsäten och man satt otroligt bekvämt i bilen. Bra med benutrymme och sköna stolar med både massage och värme i. 

Bagageutrymmet var enormt och vi fick plats med en stor barnvagn och flera väskor liksom julklappar. När man reser som småbarnsfamilj känns bagageutrymmet väldigt viktigt, då det är många prylar man behöver ha med liksom massor av kläder. 

Förardisplayen med navigationen var imponerande. Kartan var tydlig och visade till och med närmaste bensinmack. 

Bilen var verkligen lyxig med all extra utrustning och är dessutom en perfekt familjebil. 

Spana också in

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *