Vinn en kväll på Norra Brunn med middag för två

Liniz´välkomnar tredje advent med ett resmålstips till huvudstaden och någon av er kan bli en lycklig vinnare till en trevlig kväll med Stand Up Comedy och middag på Norra Brunn i samarbete med Greatdays.

norrabrunn

Att tävla är enkelt; 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, OM du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt motivera varför du skulle vilja vinna?

Tävlingen pågår tom  17 december kl 23:59.

Lycka till!!!

****************************

Vinnare blev; 

* Vitae Stilo

Stort grattis!!! 

****************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit

Spana också in

9 kommentarer

 1. Jag skulle vilja vinna detta för att kuna ge min pappa och hans sambo en fin julklapp. Dem ställer alltid upp för mig och barnen och min pappa är verkligen världens bästa morfar. Är så himla glad att jag har han och skulle vilja ge något tillbaka ! Så skulle jag vinna så skulle han få detta av mig ❤

 2. Sååå kul, jag har varit där en gång för säkert tio år sedan. Skrattade hur länge sen som helst efteråt. Kanske dags nu igen: ) Delar på bloggen under veckan.

 3. Åh vilken härlig vinst. En kväll med skratt och mat. Ja tack säger jag!
  Precis vad jag skulle vilja överraska maken med efter denna tuffa sommar och höst. Vi skulle behöva en kväll bara vi.
  Delar under mitt namn Sofie Pramgren och hoppar på en vinst.

 4. Åh vilken drömvinst 😍 Jag skulle ge det som julklapp till mig och Krille! Han älskar stand up och skriver själv material och övar så det vore nyttigt för han att gå och kolla och få mer kött på benen samtidigt som vi får tid med varandra.

 5. Jag och maken älskar stand up! Vi har inte samma intresse gällande teater, musikal och liknande men stand up går vi mer än gärna på!
  Då min man inte önskar sig någonting alls i julklapp förutom tid med familjen så känns detta som den perfekta julklappen att överraska med. Med 80h arbetsveckor nu hela julbords och Nobelperioden så förtjänar han att få sätta sig vid dukat bord, avnjuta god mat och många skratt 🙂
  Håller tummarna! Delar på FB, Jeanette Santesson 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *