Vinn entré biljetter till Sagolandet Tomteland och Orsa Rovdjurspark

Liniz´välkomnar andra advent med ett resmålstips till Dalarna och någon av er kan bli en lycklig vinnare till två härliga upplevelser.

För en dryg månad sedan besökte vi både Sagolandet Tomteland och Orsa Rovdjurspark, som är Europas största rovdjurspark. Det är verkligen två mysiga aktiviteter att göra med barn. Nu är det bara knappa tre veckor kvar till jul och jullovet. Vad passar inte bättre än att tillbringa jullovet i Dalarna och besöka dessa parker.

Nu har EN av er chansen att vinna en familjebiljett som gäller för 2 vuxna och 2 barn, en dag i Tomteland och en dag i Orsarovdjurspark.

tvapark_familj

Att tävla är enkelt; 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, OM du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt motivera varför du skulle vilja vinna?

Tävlingen pågår tom  10 december kl 23:59.

Lycka till!!!

****************************

Vinnare blev;

 • Susanne K

STORT GRATTIS!!!!

******************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit

Spana också in

23 kommentarer

 1. Åhh vilken härlig tävling och vilket sammaträffande !!
  Jag och min svägerska Jenny pratatde om att ta med barnen till tomteland senast i natt när vi var på väg hem från jobbets julfest !!?’
  Vinner jag så är det hon och Viggos kusin Thelma och Viggo såklart som får hänga med !
  Vi hoppas på en tur till dalarna 🙂
  Kram

  ps, delar på fb ! ( Michaela Ambjörnsson )

 2. Jag har delat inlägget i mitt namn såklart. 😃 Vi har faktiskt inga som helst planer när vi är lediga över jul, så att vinna detta vore helt fantastiskt! 😍 Jag håller alla tummar och tår. 🍀

 3. Perfekta julklappen till barnen och hela familjen!
  Är så sugen på ett besök där tillsammans med några vänner till oss, dom har hus i Dalarna så vi får bo hos dom och med den här vinsten så kan vi bjuda med dom på 2 dagars äventyr 🙂 Skulle vara riktigt kul!
  Delar tävlingen

 4. Trots att vi bor i Dalarna (Falun) så har vi inte tagit oss upp till Tomteland och björnparken än men vi vill gärna besöka dessa ställen! Jag skulle ta med mig maken och våra två döttrar.
  Har delat på fb (Sandra Myhr)

 5. Vilken härlig tävling, jag har en kompis som är där just nu och hon lägger upp en hel massa bilder och filmer därifrån, så jag blir ju jättesugen på att åka dit med mina barn 😊
  Hoppas på tur 😊

 6. hej
  bor i dalarna så har några mil att åka till tomteland
  jag har aldrig varit där men skulle så gärna vilja fara dit
  hoppas så på turen

 7. Oj, oj, oj det här skulle jag och familjen vilja vinna. Så himla spännande! Ingen i vår familj har varit i Dalarna och både tomtar och djur står högt på barnens (2 pojkar) intreesselista. Det här blir delat och gillat på fejjan. 😀 Hoppas på tur!
  God jul!

 8. Min son på snart 3 år är en djurfantast, två av hans favorit djur är tigrar och björnar. Vi leker, klär ut oss, målar oss och sjunger sånger om björnar och tigrar i princip 24-7, hade varit helt fantastiskt, innan mamman blir tokig, att han får uppleva dem på riktigt, och hälsa på sina björn och tigerkompisar.

 9. Självklart vill man åka och hälsa på Tomten gammal som ung. Min flickvän Amanda ydnäs och jag skulle älska att få överraska våra barn med något sådant. Även rovdjursparken lockar framförallt för dottern och mig. Delar på Facebook och hoppas på tur. 🙂

 10. Jag har delat på Facebook. =) Låter som en helt fantastisk upplevelse – jag var själv på Tomteland när jag var barn. Magiskt…

  Tyvärr är vi inte hemma och kan åka dit, så jag hoppar över att tävla, men hoppas att någon av dem jag tipsat hittar hit. 😉

  Kram Johanna

 11. Jag Anneli Svensson har delat tävlingen via Facebook.

  Som liten var jag på tomteland, vill att mina två barn ska få samma band. Som små var dom rädda för gubben med vitt skägg, trots att vi hade bilder på honom på våran vägg. Vi gillar även djur, även dom som inte bor i bur. Om vi vann detta paketet så skulle garanterat ingen bli sur och gå ner i dur. Hoppas på tur!

 12. Jag kommer ihåg att jag besökte Tomteland som barn. Det vore underbart att få åka dit nu som vuxen med min man och våra 2 barn. Jag minns besöket med värme och glädje. Det vore så kul om mina barn fick möjligheten att uppleva samma.

  Mvh Johanna Th

 13. Har drömt om att åka till orsak rovdjurspark i många år nu och sen jag fick barn har jag ännu mer vilja åka dit. Så vinna detta skulle ju göra jullovet och min sista tid som mamma ledig helt underbar. Och få kunna ge mina döttrar detta som fyller 1 respektive 5 år i början på januari. Vilken födelsedagspresent det skulle bli för dem! Sen har jag varit i och tittat bad tomteland är också och det vekar ju super mysigt så håller mina tummar och tår att våran familj får åka på detta äventyr <3

 14. Det här har vi pratat om så länge men aldrig kommit i väg på. Det skulle vara riktigt roligt att äntligen komma i väg.

 15. Vi passerade detta i somras och önskade att vi då hade haft tid att stanna där i två dagar, men då det var på väg hem efter 10 dagars bilsemester med barnen så var det bara att konstatera hur fint det såg ut att vara och ta det nästa år… barnen och mannen skulle bli överlycklig om vi fick chansen att åka dit! Perfekt tripp! Delar på fb under samma namn som jag tävlar 🙂

 16. Hoppas på turen att med familjen åka på tur och se på djur som går fritt och inte sitter i bur! Plus att träffa tomten och de andra i sagolandet önskar verkligen jag vann det!

 17. Gillar och delar tävlingen via Facebook under namnet : jessica Pettersson.

  För oss som båda är arbetslösa så är en sån här resa ingen vardagslyx direkt. Detta hade varit världens mest perfekta julklapp att dra med familjen på. Tror faktiskt inte vi har varit på en familjeresa på år och dar som inte varit i länet där vi bor. Hoppas innerligt att turen är på vår sida

 18. Hej Lina!
  Det här vore verkligen nått för mig och mina barn just nu. Håller tummarna för att vi vinner detta.
  Kram

 19. Kul tävling!

  Vi har en femåring och en snart tvååring här hemma. Vi var på väg till Rovaniemis tomteland i Finland för två veckor sedan men blev sedan rekommenderade att åka till Dalarna istället, då det var värt de extra milen (från Luleå) eftersom tomtelandet i Dalarna sägs vara sååå mycket bättre. Vi har aldrig varit i Dalarna (eller träffat den riktiga tomten), så det här vore ett magisk äventyr för hela familjen.

  Delat på Facebook
  https://www.facebook.com/mikael.karlsson.961556/posts/10154313705632572

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *