Vinn LEGO City Flygplats VIP Service

Första advent är här och julen närmar sig med stormsteg. Julen blir inte som den ska om inte Liniz´Julkalender finns. I år har Liniz´ bestämt sig för att ha en julkalender med EN tävling varje söndag, varje advent fram till ju med någon form av restema.

Först ut är LEGO City Flygplats VIP Service. Jag tyckte att denna vinsten passar så himla bra eftersom jag är flygvärdinna och älskar att flyga. Så gissar jag att flera av mina läsare har barn som älskar att åka i flygplan och kanske VILL bygga ett flygplan under jullovet.

Nu har TVÅ av er chansen att vinna detta fina LEGO paket.

 

lego_60102_box1_na_1488

Att tävla är enkelt; 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, OM du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt motivera vem som skulle få denna julklapp?

Tävlingen pågår tom 2 december kl 23:59.

Lycka till!!!

****************************

Vinnare blev;

 • Marta W & Helena B

STORT GRATTIS!!!

***************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

 

 

Spana också in

34 kommentarer

 1. Förra året var barnen på sin första utlandsresa, då bar det av till Mallorca. Båda barnen, och speciellt då sonen Oliver pratar mycket om resor och vill så gärna resa igen med familjen men med tanke på vår förlust tidigare i år så har det inte blivit av. Därför hoppas jag nu på denna fina julklapp till honom, en klapp som kan få honom att fortsätta drömma och planera om kommande dröm-resmål, och så håller vi tummarna för ett betydligt bättre 2017.

 2. Självklart blir det Elias som skulle få denna i julklapp! Perfekt att packa med i resväskan till Thailand! 😊 Kram

 3. Vad kul med julkalender, och vilket himla fint pris!

  Jag skulle ge den i födelsedagspresent (!) åt min fina (snart) 6-åring. Hans föräldrar var ju oschyssta nog att inte tajma så bra så han fyller år i mellandagarna. Inte så kul! Dessutom är vi utomlands då (och på julafton) vilket han INTE är särskilt glad över – men han gillar att resa, att flyga och inte minst så älskar han lego på ett helt maniskt sätt, så det vore en otroligt uppskattad present. 🙂

 4. Petter vill ha en egen raket så han kan flyga till rymden men är osäker på om sladden räcker 😂
  Med detta paket håller vi han på marken samtidigt som vi flyger tillsammans. Winwin känner jag
  Delar i nedan namn

 5. Detta passar perfekt till mina båda flickor på 3 och 6 år. Vi pratar flygplan varje dag hemma så detta lego skulle vara spännande att få leka med tillsammans.

 6. Skulle jag ha turen att vinna skulle det här vara en given present till våra söner här hemma. Inte bara för att de är legotokiga men också för att vi har en stundande utomlandsresa och allt prat här hemma handlar kring resor och vår jordglob är den som är populärast i hemmet just nu.

 7. Min kära systerson har precis börjat bygga med lego. Vore jättekul att ge honom det här i julklapp! Har jag tur får jag vara med och bygga också. 😊
  Delar ditt inlägg på Bloggtävlingar på min fb, Lotta Claesson

 8. Men åh perfekt för att vara du ju 🙂

  Min minsting har varit bannlyst från LEGO sedan han förra hösten fick en LEGO-bit i halsen och fick sövas för att se så att den ej åkt ned i lungorna… Men nu har han fyllt 5 år och blivit en stor kille och han ÄLSKAR allt med flygplan och allt annat som flyger så det här skulle bli en så perfekt present till honom!

  Jag delar på facebook: Therese Kristoffersson

 9. Om jag skulle vinna skulle min 6 åriga flicka får den i present. Härom dagen när hon skulle bygga med lego hon har hemma så sa hon ”Mitt lego är så tråkigt bara prinsessor och rosa”
  Så därför vet jag en tjej som skulle jubla om hon fick detta flygplanet i julklapp. Och det passar ju bra eftersom vi har en Thailandsresa inbokad i Januari.

 10. Detta fina flygplan skulle genast packas ner fint och få flyga vidare ner till Madrid och till en go liten kille Matias som är mitt yngsta barnbarn han skulle ivrigt öppna det på julafton eller kanske den 6 Januari då de tre Reyes Magicos kommer med gåvor till barnen i Spanien, vi kan inte träffas denna julen så den här mormorn är allt lite sorgsen och har en liten längtan inne i hjärteroten som skaver och växer för var dag som går utan att jag träffar godingen, men fina saker vill jag han ska få i alla fall 🙂 <3

  Delar självklart tävlingen på fb under mitt namn Christina Frisberg.

 11. Jag skulle ge detta fina paket till min dotter Milla som är snart fyra år. Hon är en nyfiken liten tjej som älskar att hälsa på vår familj och vänner i utlandet. Tyvärr är Milla lite flygrädd. Det går bra om man får hålla sin storasyster Polly i handen under start men tänk om man fick bygga ett eget flygplan! Hela familjen kunde hjälpas åt att bygga ett alldeles eget Milla-plan och på så sätt skulle kanske vår Milla känna sig lite tryggare när det är dags för nästa resa?

  Kram från Marta Wallin som delart ditt inlägg på Facebook 🙂

 12. Vinner jag så får min systerson detta i julklapp utav mig. Han äger inget lego ännu men någon gång måste man få äran och lyckan att få testa bygga riktigt lego, som ju är så roligt för både små och stora !

  ha en trevlig dag!

 13. Åh! Min son på 7år skulle gilla detta en hel del, flygplan är ju så skoj & så även lego, tänk att få sitta tillsammans under julledigheten & bygga upp detta & sedan drömma sig långt bort till stranden & havet 😉

 14. Min son på snart 7 år skulle få denna i julklapp, han drömmer om att få flyga och skulle älska denna då lego är favoriten just nu 🙂
  Skulle vara underbart att vinna då han fyller 1 vecka innan julafton och därav blir det en extra dyr månad :/

  Delas såklart på fb, Linnea Svensson

 15. Jag skulle ge den till min 6-åring som behöver mer flygplanslego som relaterar till resor istället för Nexo Knigts som jag känner saknar verklighetsförankring 🙂

 16. Den perfekta julklappen till min femåring!
  Han vill bli polis som mammas kollegor men morfar kämpar på för att få honom återimponerad av flyg. Vet inte vem av lilleman eller morfar som skulle bli lyckligast av denna vinst, men de skulle helt säkert få många härliga stunder tillsammans

 17. Det skulle barnbarnen Ludvig och Vincent få som båda två är legotokiga,nått de kan göra tillsammans en stund grunna och klura,storebror hjälper lillebrorså skönt att se.
  Gillar delar på fb

 18. Jag har glädjen att ha fyra barnbarn mellan 0-5 år men vi kan inte träffas så ofta då jag och mina barn bor långt ifrån varandra. Mitt yngsta barnbarn jag jag inte sett ännu. På vintern flyger BRA (fd Kullaflyg) direkt från Ängelholm till Mora så i jul ska vi alla träffas hos min son som bor söder om Sälen. Det ska bli så roligt. Längtar jättemycket.

  Jag har fått önskelistor från de äldsta barnbarnen Neo och Dexter och naturligtvis så står det LEGO på dem. Eftersom jag reser med min katt och ska ta mig både till och från flygplatsen så tickar det fort i plånboken så jag hoppas på att vinna denna till ett av pojkarna i julklapp.

  Glada decemberhälsningar Jennya

 19. Lille Xerxes älskar Lego och längtar tills vi ska flyga för att hälsa på farfar. Denna skulle han älska.

  Delar på FB
  Lisa Öberg Lansink

  Hoppas hoppas 🙂

 20. Åh, jag vet någon här hemma som har den här på sin önskelista. Den har sonen gått och tittat på i leksaksaffären.

 21. Har delat som Jessica Olofsson på Facebook. Min son skulle få detta lego för att den är det perfekta aktiviteten när vädret inte är på top. Så om vi får någon dag ledig tillsammans så skulle vi bygga lego tillsammans. Kul för hela familjen.

 22. Mamma och lillasyster 18 månader åkte iväg till Kanarieöarna medan storasyskonen fick stanna hemma med pappa. De går ju i skolan! Legoplanet är en liten tröst.

 23. Jag skulle ge detta till min äldsta dotter som önskar sig Lego. Att se henne leka med lego gör mig lugn och glad, jag minns ju själv hur det var att leka med lego som liten.
  Har delat på Facebook;/sandrali87 (Sandra Myhr)

 24. Detta lego skulle sitta som en smäck, att lägga i Tomtens säck. Sonen skall nämligen snart ut och flyga för första gången.
  MVH
  Anna

 25. Ja Dela på facebook med namnet Ingela Zackrisson.
  Detta skule min 4 åriga son få. Han älskar allt som har med flygplan att göra. Detta står på önskelista av tomten så skulle vara så kul att få göra honom så glas med ytterligare lego i julklapp. Dock sina 4 år så bygger vi city lego och leker med här hemma o han är så försiktigt.

 26. Min äldsta son(7) är lite små less på att alltid lillebror kommer in i hans rum å förstör hans lego byggen, nu kämpar han med att plocka i och ur diskmaskinen och sortera strumpor och kalsonger för att få ett paket lego . Jag skulle gärna ge honom två !

 27. Men vilken toppentävling 🙂 Jag har delat tävlingen på fb (Helena Bergman) Mina söner skulle få detta coola lego i julklapp, de älskar att bygga, och den yngsta älskar flygplan. Julafton skulle bli lite extra speciell och rolig med legolek. Och att barnen kan göra något ihop är ett extra plus 🙂

 28. Det skulle såklart Viggo få !
  Han älskar både att resa och att bygga Lego,
  så vad vore väl mer passande än ett legoflygplan ?

  delar på fb – michaela ambjörnsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *