Kit 4 Kids underlättar resan med barn 

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Kit 4 Kids underlättade vår semester igen. 

När vi ankom till Gran Canaria och vårt hotell Sunwing Arguineguin Seafront väntade detta paket på oss med hela min beställning. 


Bara att slippa packa ner blöjor, våtservetter, badblöjor, haklappar, blöjpåsar, smoothies, majskrokar, myggnät, flaskor till ersättning, plåster etc är guld värt. Det tar max 5 minuter att beställa detta på deras sida och så slipper man tänka på att köpa mes sig det och SLÄPA med sig allt detta. De flesta flygbolag tillåter ju inget extra bagage för bebisar och sen packa för sig själv och en bebis är ju nästintill omöjligt om man ska klara sig på ca 15-20 kg. Detta är verkligen en fantastisk service. 


På denna resan tänkte jag Ludwig skulle få bada lite längre stunder. Så både badblöjor och en egen ”sittsimring” kändes smidigt till honom. 

I och med att Ludwig nyligen börjat med smakportioner och att äta lite mer så behövdes ännu mer prylar denna gången och lite mat åt honom. Så detta är verkligen något som jag kan rekommendera er som underlättar er semesterresa med bebisar och barn mycket. 

Vi stor trivs här på Gran Canaria. Ett riktigt barnvänligt och mysigt hotell, som ni såklart ska få veta mer om inom kort. 

Följ mig gärna på instagram @liniztravel – så får ni hänga med oss mer i nutid! 


Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *