Träningsresa på Mallorca 

Mallorca

Det här med träningsresor är verkligen en ny restrend. Jag älskar verkligen och träna OCH att resa. Så bästa kombinationen är verkligen en träningsresa. När jag och Diana skulle planera vår tjejweekend spånade på hur vi ville ha resan. Träning är väldigt viktigt för mig och Diana höll med så vi bokade därmed in oss på Mallorcas kanske mysigaste hotell Esplendido i byn Puerto de Soller för att de hade ett fantastiskt SPA och fräscht gym. 


Jag älskar mina nya träningskläder från Daily Sports

Esplendido ligger även precis på den ca 2 km långa strandpromenaden så vi promenerade där fram och tillbaka varje morgon. 


Byn Puerto de Soller har många träningsmöjligheter. Hit kommer bland annat cyklister och cyklar runt på Mallorca. Även de som gillar att vandra i bergen. Jag och Diana blev väldigt sugna på en riktig träningsresa till Mallorca också. Nu körde vi ju vår egen variant av träningsresa. 


Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *