Resebloggträff & Vietnamesisk middag

En av de bästa anledningarna till att blogga är allt trevligt nätverkande. Härom dagen bjöd snälla Christian som driver Mat och Resebloggen hem ett gäng Resebloggare på middag.


Det var en otroligt trevlig kväll med 16 likasinnade Resebloggare. Ingen av dessa människor kände jag innan jag började blogga för drygt 5 år sedan och helt plötsligt har jag fått ett gång nya fantastiska vänner. Det bästa av allt är ju att vi ALLA älskar att RESA och gör det ofta. Vi tipsar varandra och inspirerar. Jag  har fått massor av tips om nya resmål som jag vill besöka och försöker såklart tipsa dem om vad jag kan.

Foodora kom med fantastiskt god vietnamesisk mat ifrån Panic Supper.

img_6724

Till dessert fick vi denna fantastiskt fina och goda tårta som Anneli aka Life in cerise hade bakat.

Är du nyfiken på att läsa mer om kvällen hos mina andra bloggkollegor kan du göra det här; Helena och Peter som driver Freedomtravel. Lisa som har bloggen Livet från den ljusa sidan. Ämma från Fab’Fämme. Towe som bloggar på Comeflywithme.se. Och hos Dryden som var den som startade det hela med en enkel fråga om någon ville ses och träna och det slutade med en resebloggarmiddag 😉 Vilken grej! Jag hoppas på ett snart återseende med alla dessa trevliga ”kollegor” , fler som var där var Annika, Lena, Jeanette, Lola, Katarina, Sofia, Anna och Cathinka. Spana gärna in de andras fina resebloggar och inspireras av nya härliga resor och resmål.

 

Spana också in

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *