The Retreat Club på Falkenberg Strandbad – Ett av Sveriges bästa SPA 

Det bästa sättet att koppla av på är verkligen att checka in på ett mysigt SPA. Förra veckans besök på Falkenberg Strandbad laddade verkligen mina batterier till max. Två dagar av lugn, ro, avkoppling och lyx var precis vad en trött och sliten småbarnsmamma behövde. 

Ett gott glas bubbel och avkoppling startar Ivory behandlingen med. 

Eldrummet – helt klart mysigaste på hela The Retreat Club. Här spenderade jag och Diana flera timmar tillsammans förra året när vi var här. Nu låg jag har och kopplade av ensam och nästan somnade efter min massage. 

Jag började vår spa upplevelse med att checka in på The Retreat Club och göra deras Ivory behandling. Det är en spa ritual som man gör i olika steg i ca 2h. 

Världens snällaste väninna Diana tog hand om min bebis i närmare 3h medan jag fick njuta på det lyxiga och härliga spat. 

The Retreat Club är väldigt fräscht, fint och mysigt. Sen kunna ligga i sängar och koppla av och se ut över havet är verkligen underbart. 


Vi tog även en varsin massage som var helt underbart skön. 


Falkenberg Strandbad är verkligen så mysigt, bra och vackert beläget. En tradition numera, andra året i rad som jag och Diana var här. Så jag ser redan fram emot nästa års besök. Jag är väldigt sugen på att åka hit med familjen också, då de håller på att bygga ut och göra det mer barnvänligt. 

Har du varit på Falkenberg Strandbad ? 

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *