Vinn FYRA biljetter till Babblarna på Cirkus Scott

cirkus_scott_babblarna

För första gången i världshistorien så kliver Babblarna in i manegen hos Cirkus Scott och bjuder in till en show med grisar, getter, magiska konster och massor av musik, det blir en tvättäkta Cirkusmusikal.

Nu har EN av er chansen att bli vinnare till en helkväll på Cirkus Scott. I vinsten ingår det fyra biljetter (till valfri föreställning förutom på premiären), dryckes- och popcornbiljetter, samt fyra biljetter till att utnyttja alla roliga aktiviteter i Cirkus parken.

Att tävla är enkelt; 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, OM du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt svara på frågan; När har Babblarna på Cirkus Scott premiär?

Tävlingen pågår tom 31 augusti 23;59

Lycka till!!!

****************************

Vinnare blev;

 • Sofie

STORT GRATTIS!!!

*************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

17 kommentarer

 1. Alltså, hur bra tre års present hade detta inte varit för min dotter? Självklart delar jag tävlingen på fejjan! Babblarna på Cirkus Scott har premiär den 8 september (och eftersom dottern fyller år den 16e hade det varit grymt att få överraska henne med detta).

 2. 8 september är det premiär. Vilken perfekt vinst detta vore för oss då även lilla Charlie börjar bli stor nog att hänga med på allt kul och roas av det!

  Storbarnen ÄLSKAR cirkus de med liksom vi vuxna men det är sällan vi går på det!

  Delat på FB!

 3. 8september
  Om jag skulle vinna skulle jag ta med mina 3 små kusiner som verkligen älskar babblarna och cirkus skulle vara sp kul om jag kunde ta med dom på en sån här rolig sak ❤️

 4. 8september
  Om jag skulle vinna skulle jag ta med mina 3 små kusiner som verkligen älskar babblarna och cirkus skulle vara sp kul om jag kunde ta med dom på en sån här rolig sak ❤️

 5. Blev så glad när jag såg att Babblarna ställer till mig festlig show och min son kommer bli ännu gladare :). Svaret på frågan är 8 september.

 6. Jag vill gärna bjuda min vän med hennes son då hon hjälper oss att hämta barnen när vi arbetar sent.

  8 september är det premiär.

 7. 8 september har Babblarna premiär på Cirkus Scott!!!

  Vi skulle bli överlyckliga om vi fick gå på cirkus!! Vår minsting Alice låg i magen senaste gången vi var på Cirkus Scott. Brorsan som var med pratar fortfarande om hur cooolt det var. Nu vill Alice också testa!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *