Musi Cafe – Makrigialos 


Ännu en härlig dag och en varm promenad i solen. Vi försöker träna eller promenera varje dag här nere. Idag blev det en promenad igen ner till Makrigialos by. Det går faktiskt över förväntan att promenera ca 4 km med en 6-åring. Det fick bli bli både glass och dryckes paus idag i värmen. 


Vi hittade ett mysigt café – Musi café längs strandpromenaden där vi slog oss ner för en islatte. Eller frappucinno som grekerna själva kallar en iskaffe. Idag måndagen den 15 augusti är det även helgdag i Grekland – Marias Dag. Vilket innebar att de flesta caféer, restauranger och stränderna var fyllda med folk. 


Det var så mysigt och hänga på ett lounge café så det blev även en enklare lunch på stranden också. 

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *