UV-tält -perfekt för bebisar på resan 


Resa med en bebis är faktiskt väldigt enkelt. Många ifrågasätter hur man kan resa utomlands med en 11 veckors gammal bebis till värmen. Men varför inte?! Vi reste med vår först födde son till Turkiet när han var 11 veckor och det gick hur bra som helst. Men sen anpassar man ju semestern efter bebisen. Vi ligger inte direkt i solen och steker hela dagarna och bebis får inte många solstrålar på sig. 


Innan vi åkte beställde jag ett UV-tält från Kit 4 Kids. Hur smart som helst att ha på stranden eller en gräsplätt bredvid poolen eller terassen. 


När vi har varit på stranden har Ludwig legat där inne och är hur nöjd som helst. En jätte smart uppfinning måste jag säga. Kan inte minnas att UV-tält fanns eller var så populära för 6 år sedan när Oscar var bebis. Så detta tält kommer definitivt att få följa med oss på flera resor. 

Det var enkelt att bygga upp och kommer i en liten påse och väger inte mycket heller. 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Ah vad smart! Fanns inte när mina var små de är tonåringar nu har heller aldrig förstått varför man inte reser av olika anledningar med små barn. Vad jag vet så överlever barnen i andra länder också och matfrågan löser sig också. Sen får man anpassa resandet och semestern efter dem så klart mkt barnsaker hela tiden men vi tyckte det var roligt. En favorit var Legoland 3 gånger var vi där när de var från 5-10 år. Vi har talat om det och bägge tonåringarna kan tänka sig det igen och även vi vuxna både jag och maken gillar nöjesparker med saker att åka likaså killarna.
    Tack för en bra blogg.
    Hälsningar Birgitta S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *