Espa Riga – 5 stjärnigt lyxigt SPA i Riga 

Espa Riga är Rigas bästa och 5 stjärniga spa som är beläget mitt i Rigas innerstad. Flera våningar av härliga pooler, bubbelpooler, olika sorters bastu, relax, gym och flera olika behandlingsrum. Direkt när man klev in i på Espa Riga fick man känslan av lyx och flärd. Det var bara att ta hissen till entrén och sen välja vilken våning man ville hänga på.


Längst ner hade de en avdelning där barn även fick vara på dagtid med en större pool, bubbelpool, mindre pool, bar och olika sorters bastu.


Eftersom jag hade min bebis med mig så fick vi hänga i omklädningsrummet för barnfamiljer och på våningen längst ner när Diana var på sin 2h behandling.


Jag passade även på att äta en god och nyttig lunch i SPA caféet. Väldigt fräsch och god mat. Eftersom vi var på spat i nästan 6h behövdes det fylla på med energi.


När jag och Diana var där var vi på en riktigt lyxig behandling i nästan två timmar.

Vi hade valt ett paket som hette Delightful Day Spa, ett riktigt prisvärt och lyxigt paket som innehöll:

  • Tillgång till Thermal Suite med  bastu, steam rooms, pool under öppen himmel Vitality pool och relaxation rum
  • Scrub med Mexican cactus brush
  • Ryggmassage med  Essential Oils
  • Fot massage och paraffin socks
  • Personlig Ansiktsbehandling efter hudtyp
  • Scalp massage med Pink Hair & Scalp mud
  • 2 rätters lättare  lunch på Spa Café

Vi betalade 150 Euro för detta paket och då ingick allt,  verkligen prisvärt och mycket för pengarna, om man jämför liknande paket på ett lyxigt SPA i Sverige.

Snälla Diana var barnvakt åt min bebis medan jag var på denna härliga behandling. Efter behandlingen fick man tillgång till våningen högst uppe i spa med ännu en mysig relax och pool.


Detta är verkligen det lyxigaste SPA som jag har varit på. Så ska ni till Riga kan jag starkt rekommendera det. Vi kommer garanterat att åka dit igen. Kanske blir det en årlig tradition. Riga är verkligen en mysig stad och fortfarande billigare än Sverige.

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *