Skara Sommarland – en av Nordens största nöjesparker 


I veckan besökte vi Skara sommarland som är en av Nordens största nöjesparker. Här finns en stor vattenpark och ett stort  tivoli med flera olika karuseller. Parken bjuder även på många stora härliga lekytor och flera olika go-cart banor för olika åldrar. Mina killar fullkomligt älskar alla sorters vattenrutschebanor. Skara sommarland är verkligen the place to be för att åka häftiga och varierande vattenenrutchebanor. 


Vortex blev sonens favorit och den åktes om och om igen. 


Sommarland och vattenparken har verkligen något för alla åldrar. I år hade sonen uppnått längdgränsen och kunde åka de flesta vattenrutchebanorna till hans stora förtjusning. För två år sedan när han var fyra år åkte han såklart andra vattenrutschebanor och hängde mer i den lilla vattenparken. 


Go-cart var verkligen en höjdare. Det åktes flera gånger. 


Skara sommarland har ett stort utbud av olika restauranger. Men de har även en jätte mysig grillplats precis vid vattnet där man kan grilla och äta sin medhavda matsäck. Vi passade på att grilla korv och njöt i solen. 

Sommarland har ett väldigt roligt tivoli med flera olika roliga karuseller. 


Roligast tyckte vi nog allihopa var Tranan eller Spinner som vi åkte om och om igen. 


Sommarlandet är stort och denna gången var vi i parken två dagar. Det tyckte vi var lagom. Speciellt vattenparken är stor och där kan man nog tillbringa ännu fler dagar under sommaren. Synd att vi bor så långt ifrån Skara Sommarland. Men vi inför nog detta till en årlig tradition. Killarna pratar redan om vilka vattenrutschebanor de ska åka nästa år. 

Spana också in

4 kommentarer

  1. Åh vi var också där för ett tag sen, jättemysig park juh! Har aldrig varit där förr. Kul nu när barnen är äldre.
    Såg att ni hade campat, vad roligt!! Vi pratade precis om det det här året, att kanske hyra husbil och åka runt lite nästa sommar. Ser så mysigt ut, har grannar som gör det och man blir ju så sugen, det ser så mysigt ut. 😀
    Jag tror det kommer att bli den nya bloggrejen, från 5 stjärniga hotellrum på spa orter till lyxiga spa resorts. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *