Magiskt vackra Skaftö 


Det är svårslaget att hitta en vackrare plats på jorden med så vackra solnedgångar. Rent av helt magiska solnedgångar. 


Få strosa runt i hamnen på kvällarna och uppleva dessa vackra vyer är verkligen fridfullt. Ikväll satt jag faktiskt alldeles ensam och njöt och insåg hur vackert det är. Skaftö. Grundsund. Västkusten. Bohuslän. Sverige. Vilket vackert land jag bor i. Jag känner mig faktiskt väldigt lyckligt lottad. 


Sista kvällen för i år på västkusten fick verkligen ett riktigt bra slut. Jag längtar redan till nästa år. Kanske åker vi hit igen i år. Tycker bara att det är så synd att det är så långt att köra från Stockholm. 

Skaftö är verkligen en fantastisk sommar idyll. Kan starkt rekommendera ett besök hit. 

Vilket är ditt paradis på jorden? 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Så ljuvligt fina bilder från sommarverige på västkusten 🙂 Mitt sommarparadis är annars Öland men i år håller vi oss här nere i Bayern, det får funka det också 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *