Skara Sommarland & Kabehusvagn

Cobra Skara Sommarland

Bild lånad från Skara Sommarland.

I sommar har vi bokat in att vi ska till Skara Sommarland. Vi var där även för två år sedan med sonen och han fullkomligt älskade det. Så nu kör vi en favorit i repris på vår Road Trip i Sverige i sommar. Skara Sommarland har verkligen något som passar barn i alla åldrar. Deras nyhet Snake Pit kommer nog bli en succé. Jag ser även att den är för 120 cm så jag gissar sonen och maken kommer att älska det.

1.snakepit_2

Bild lånad från Skara Sommarland.

I sommar ska vi vara på Skara Sommarland i två dagar och har hyrt en Kabe husvagn på deras Camping. Varken maken eller sonen har bott i husvagn någon gång, så det blir premiär för dem. Detta ska verkligen bli jätte roligt och spännande. Visste ni förresten att ni han hyra husvagnar på plats där. Jätte smart idé.

2.kabe

Bild lånad från Skara Sommarland.

Brukar ni campa på sommaren? Jag tycker verkligen det är smart och har man ingen husvagn kan man ju både hyra det eller hyra en stuga. På Camping.se hittar man alla campingar i Sverige. Har du någon favorit camping som du rekommenderar oss?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Va roligt, vi pratade om just Skara Sommarland imorse. Barnen vill så gärna åka dit. Hinner vi köpa ny bil snart så kanske det blir ett besök 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *