Kreta blir vår nästa utlandsresa 


Mitt ressug är enormt… Snart 4 månader sedan vi kom hem ifrån Dominikanska Republiken och jag brukar ju resa utomlands oftare än så… Det suger rejält i ”restarmen” ni vet en sån en Resebloggare har som ständigt letar nya resor. Anledningen vet ni ju säkert att man inte ”får” flyga efter v28 och vi kom hem från DR när jag var i v26 och nu har precis en liten bebis kommit till oss. Så vi ville att bebis ska få växa till sig lite innan det är dags för första utlandssemestern. Min äldsta son var exakt 11 veckor när vi åkte till Turkiet första gången med honom och nu kommer bebis bli 11,5 v. 

Jag tycker det är ok att resa vid 11v och fick även godkänt att resa från BVC med sonen. 

Bebis första resa går till Kreta och Sunwing Makrigialos Beach. Ett hotell som vi länge tittat på och velat åka till. Vi gillar verkligen Sunwing Hotell och deras koncept och har besökt nästan alla. Men nu blir det första gången vi åker dit. Sönernas  första besök på Kreta men jag och maken har varit där flera gånger innan barnen kom. 

Någon som varit där? Några tips? Vad får vi inte missa? 

Spana också in

5 kommentarer

  1. Härligt! Hört väldigt gott om hotellet från fd kunder, de enda negativa jag hört är nog transfertiden. Men transfer tiden är ju svår att komma ifrån på vissa resmål…
    Kram

  2. Precis hemkommen från sunwing makrigialos. Vi höll oss mest i poolen och var bara på stranden en gång. Dock väldigt fin strand precis vid hotellet. Vi hittade en liten pärla ”green beach”. Lugnt och avslappnat, solhyddor med hängmatta, liten taverna. Mkt stenar i havet, men fantastiskt fint. En rejäl uppförsbacke på hemvägen dock 😉Våra barn är 5 och 7 år.
    Transfern dit kändes ok, vi satt längst bak i bussen. Men på hemvägen kändes det skumpigare och han körde nog lite fortare..det är ett stopp halvvägs så passa på att gå på toa, köpa vatten och kanske en glass. Det var varmt ibussen på ditvägen. Hem åkte vi tidigt på morgonen så det var behagligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *