Längtan till västkusten 

I helgen har vi börjat planerar vår sommar semester. Vi åker ju till Västkusten varje sommar eftersom O farmor har två hus där nere. Så i helgen har jag & sonen kollat på kort och drömt oss till Skaftö. Han älskar verkligen att vara där nere. Fiska krabbor, fiska, bada, leka med nya kompisar och bara njuta i trädgården. 


Vi tänker oss ca 2 veckor på västkusten i sommar, kanske lite mer och ev är O där en vecka själv med sin farmor oxå. Vi har lite andra planer oxå. Eftersom förra svenska sommaren inte var så jätte bra så har vi garderat oss med en utlandsresa oxå. Vi vågar liksom inte chansa. 

Men svensk sommar på västkusten är verkligen fantastiskt så vi hoppas på riktigt bra väder i sommar. 

Har du planerat sommaren ännu? 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Så härligt det ser ut! Här fick vi försmak för sommaren på landet i Roslag förra helgen. Hoppas verkligen vädret blir bra så vi kan njuta av många soliga veckor där.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *