Gravid vecka 39 


Veckorna bara flyger iväg och igår gick jag in i v39 (38+0) som sonen är född i. Så jag trodde faktiskt bebis skulle kommit vid det här laget… 


Men så fel jag kunde ha… Var faktiskt in till BB Sophia inatt, för jag vaknade av värkar och eftersom sonens förlossningslopp gick väääääldigt snabbt – vågade jag inte stanna hemma. Knappa 4h från första värken tills han kom ut. Varav 3 min på BB! 


Men tji fick vi… Han ville inte alls ut… Trots 4 värkar på 10 min imorse. Tydligen bara förvärkar vilket är fullt normalt. Men jag hade ju inte det alls förra gången jag var gravid, så såklart man blir orolig. Nu får han ligga där inne och jäsa till sig… 

När tror du min bebis kommer? 

BB Sophia var riktigt bra och trevlig personal men de stänger ju eller tar sin sista patient på söndag, så kommer bebis inte ut innan dess så blir det Danderyd istället! 

Nu väntar vi febrilt hela familjen och hoppas bebis hittar vägen ut snart! 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Förstår att du trodde det var på gång om du inte haft förvärkar innan!Jag har ju haft de sen ca.V.20! Men senaste veckorna ännu värre. Har haft förvärkar med ca.3minuters mellanrum under någon timme flera gånger, men jag har vilat och tagit alvedon och sen har de gått över. Magnus har dock varit väldigt nervös flera gånger och tyckt att vi ska åka in men jag har varit lugn, det har varit för tidigt att föda då tycker jag 😉 Men nu börjar även jag bli lite osäker ibland på kvällar/nätter. Inatt höll de i sig med 3 minuters mellanrum en dryg timme igen, men sen la det av. Gjorde jätteont trots att jag någon timme innan tagit 2 extra starka alvedon! Men nu får bebis hålla sig kvar i magen iallafall till imorgon, då går jag in i vecka 38 och då räknas bebis som klar att födas. Plus att jag precis bokat bord åt hela familjen på Stockholm fisk ikväll 😉 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *