The Angry Birds Movie 


Igår var vi inbjudna till galapremiären av The Angry Birds Movie som har premiär i Sverige på fredag den 13 maj. 

Den vresige fågeln Red mötte oss och hälsade välkommen till alla barns förtjusning. 


Det bjöds på massa gott i till filmen. Jag älskar när det finns nyttiga alternativ. Äpplen, nöt bars och aloe Vera dryck bjöds det på liksom godis och fina goodiebags. Helt klart snyggaste 3D glasögonen. Filmen var en riktigt bra och härlig familjefilm – så se den. Många goda skratt kommer ni att få! 

Tack Wonderland Event för ett trevligt event och en lyxigare måndag. 

Spana också in

1 kommentar

 1. Hej!

  Jag heter Sofie och arbetar på Babyshop. En av dina läsare har nominerat din blogg i vår tävling ”Årets Babyblogg 2016” där du kan vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt få tillgång till vårt instagramkonto med över 22.000 följare i några dagar!

  Läs mer om tävlingen och hur den går till här: http://blog.babyshop.se/nominerade-till-arets-babyblogg-2016/. Passa på att ladda ner din badge och nominera en av de föräldrabloggar som du tycker bäst om också 🙂

  Röstningen börjar den 16/5, då får du gärna be alla dina läsare att rösta på dig så att du kommer närmare vinsten!!

  Grattis till nomineringen,
  /Sofie på Babyshop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *