Sköna söndag med hembakt surdegsbröd 


Denna dagen fick startas med en lång skön sovmorgon var helt slut efter en hel dag på Gröna Lund igår så behövde 11h sömn. Kanske inte så konstigt med tanke på graviditeten. Idag är det bara 1 månad kvar men jag tror ju att bebis tittar ut lite innan?! 


I veckan bakade jag & sonen världens godaste surdegsbröd. Vi älskar ju att baka i vår familj. Men försöker baka nyttiga saker också. Så blev ett surdegsbröd. Kronjäst har ju färdiga surdegsförpackningar så tillsätter man bara mjöl, kronjäst, honung och lite salt. Magiskt gott och super enkelt – sånt gillar jag starkt! 

Testa vetja! 

Nu laddar vi med lite basket och sen Lakritsfestivalen – ses vi där kanske? 

Spana också in

4 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *