Gravid vecka 34 

  
Jag vet att många av er är nyfikna på min graviditet och jag skriver kanske inte jätte mycket om den heller. Men idag välkomnar vi graviditetsvecka 34 och det är 48 dagar kvar och kanske mindre? Sonen föddes ju i v 38 redan så jag hoppas verkligen att denna bebis kommer tidigt oxå. 

  
Jag mår i det stora hela bra. Är dock väldigt trött, men det hör ju till en graviditet och har väldigt ont i längdryggen. Men kanske inte så konstigt när jag lagt på mig nästan 10 kg redan och det blir en massa extra tyngd för ryggen att bära. 

  
Gravidklänningar från Boobdesign. Dunder skön och snygg om jag får säga det själv 😉 

Magen är inte så jätte stor faktiskt. Men jag var på ett tillväxt ultraljud förra veckan och fick veta att bebis mådde bra, lite mindre än normal kurvan. Men de menade att bebis hinner växa på sig, så det var ingen fara! 

  
Jag tränar fortfarande för att försöka undvika ryggont. Bokade faktiskt en tid med en PT i veckan för att få bra tips på övningar att göra under graviditeten och även efter förlossningen. Nu är det ju inte direkt någon träning för att få någon effekt, snarare för att undvika smärtor under graviditeten och för att få en bra förlossning. Min förra förlossning gick väldigt bra, så jag hoppas såklart oxå att denna blir det. 

Har du haft bra graviditeter och förlossningar? 

Spana också in

6 kommentarer

 1. Jag har haft tre ganska lätta graviditeter, inte gått upp så mkt i vikt och inga problem med foglossning eller ryggont tack och lov, men haft stor mage alla gånger och fått stora barn. Gick två veckor över tiden med första barnet, sen fick jag höra från alla att förlossning två (och så klart även tre) kommer gå mkt fortare och kommer nog troligtvis inte gå över tiden heller…. Men de hade helt klart fel, tre graviditeter, tre igångsättningar, alla förlossningar tagit minst 10 timmar så ingen brådska här inte :). Dock så har allt gått väldigt bra och jag har tre helt underbara barn som var stora när de föddes (alla över 4,5kg) men som nu allihopa ligger på den lägsta kurvan :).

 2. Vilken fin liten kula !

  Jag hade nog världens enklaste graviditet och klarade mig så gott som helt utan krämpor !
  Jag trodde dessutom att jag skulle få en pyttebebis eftersom magen inte alls var så där speciellt stor,
  men ut kom Viggo – 4580 g och 54 cm.
  Min lilla dunderklump 🙂
  Kram

 3. Åh vad jag hade velat träna under graviditeten! Men det har inte alls funkat med mina förvärkar…. Fick till och med ställa in gårdagens bassängträning för gravida då det är för ansträngande 🙁 Känns som om det kommer bli en lång väg tillbaka efter graviditeten…

 4. Nej men va?! Jag har inte hört något om att du är gravid, har missat det helt. Men shit, stort, jättestort grattis fina du. Vilken underbar mage, vad vacker du ser ut och vad kul för er med en till bebis. Jag kan sakna det ibland men nej, det räcker med två. 😀 Lycka till med allt finis. KRAM och GRATTIS <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *