Melodifestivalen 2016

  
Vi ser så mycket fram emot helgen. Vi ska nämligen gå hela familjen på genrepet av Melodifestivalen på lördag på dagen. Sonen är så taggad och hoppas att Victor & Samir vinner. Ska bli riktigt skoj! 

Detta är nog en av årets höjdpunkter i Stockholm.

Ska du se Melodifestivalen i helgen? Vem tror du vinner? 

Spana också in

3 kommentarer

  1. Gud va kul ! Jag tycker det finns flera riktigt bra bidrag i år !
    Men jag gissar att David Lindgren, Frans eller Robin Bengtsson kammar hem vinsten 🙂
    Kram

  2. Åh så kul! Jag älskar mellon och brukar gå på genrepet varje år, men i år blir det faktiskt inte nåt. Kände mig lite för osäker på hur jag skulle må och min erfarenhet sen tidigare år är att det brukar vara lite smått kaotiskt på plats… Barnen vill ju delta i alla olika event som sponsorerna arrangerar och tror inte jag skulle orka med det i år tyvärr. Vi slår på stort till kvällens final istället hemma i soffan med massa god mat, gäster och glitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *