Älskar att resa! 

  
Jag gissar att de flesta av er som läser min blogg gör det för att ni älskar att resa?! Detta citat är nog ett av de bästa citat som finns! Resa betalar du för, man vilka minnen man får tillbaka! Jag älskar när sonen och jag kan prata om våra minnen ihop och hur han kommer ihåg så mycket från våra senaste resor. 

  
Gravid vecka 29. 

Just nu är jag mest frustrerad av att jag inte får / kan flyga (försäkringen täcker bara till v.28) längre…. 

Men Dalarna är inplanerat i påsk med lite skidåkning för sonen och ev en Sparesa i april. Så man får njuta av det istället. 

Kollade på olika resor till Medelhavet igår, så Medelhavet någonstans lockar såklart i augusti med bebis! 

  
Hela familjen älskar ju sol och bad semestrar! 

Vart går din nästa resa? 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Jag var i Helsingfors precis nu på gränsen, gick in i Vecka 28 i helgen och reseförsäkringen går ut på lördag. Verkligen bra tajming!
    Jag har bokat in baby mässan nästa fredag, måste däremot vara där ganska tidigt för sen ska barnen hämtas och till dansskolan på eftermiddagen. Om jag inte kan fixa någon hjälp…. Ska se om jag har kvar ditt nummer, annars kan vi väl höras av på messenger? Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *