Längtan efter sommaren…

  
Igår fick jag galet mycket längtan efter sommaren och sommarens resor. Kappahl visade nämligen upp sitt sommarmode inför sommaren 2016 och det var så många fina plagg jag vill ha. 

  
Eftersom jag ser fram emot en lång ledig sommar både utomlands och i Sverige så finns det många fina plagg jag vill förgylla mina lediga dagar med. Tänk att få strosa runt i dessa fina tunikor på stranden om dagarna. Så snygga. 

  
Nya bikinis lär det oxå bli i sommar för jag gissar att jag inte kommer att komma i mina gamla bikinis. Både marinblått och rosa är två favorit färger. 

  
Deras lite mer romantiska mode med spetsklänningar i vitt, nude och marin föll mig oxå mycket i smaken. Så många vill ha – klänningar till sommaren. Kan det bara inte bli sommar nu. Så skönt stt slippa klä på sig så mycket, bara dra på sig en klänning så känner man sig fräsch. Det är även roligt att shoppa nytt inför varje resa. 

Spana också in

5 kommentarer

 1. Nej det är ju inte alls att man vill ha värme när man ser dessa skönheter! 🙂
  Känner verkligen att det borde bli sommar snart! Jag är ingen vintermänniska och skulle helst av allt resa bort under hela vinterhalvåret till varmare breddgrader. Men den dagen kommer den också 🙂

  Ha en underbar dag.

 2. Jag är så himla sugen på att shoppa !
  vårkläder, fina toppar, en eller annan klänning,
  underkläder, bikini och fina skor…
  Men det får vänta. Jag intalar mig att det är värt att spendera pengarna i USA sen istället…
  spara, spara, spara !!

  Kolla hur det ser ut för dig den 12-13 mars och var med och tävla om du är ledig då !
  Jag hade gärna gått, men det blir lite väl långt att åka tyvärr ;(

  KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *