Andys Lekland i Bromma 

  
Andys Lekland i Bromma är en stor favorit hos sonen. Vi var ju där på deras invigning i höstas och sen har det blivit ganska många gånger sen dess. Leklandet är stort och har ju dessutom inte bara själva ”leklandet” utan flera andra roliga rum att leka i. 

 
  O tröja från Maxomorra & byxor från Geggamoja.
    
 Igår hade sonen lyckan att få vara ledig tillsammans med sin mormor och hänga på Andys Lekland en hel dag medan vi jobbade. Ingen var lyckligare än honom. Lekland är verkligen perfekt för en 5,5 åring. 

Nu närmar sig sportlovet med stormsteg. En perfekt aktvitetet att åka t lekland en dag. Jag tycker även det är prisvärt 149 spänn för barn över 2 år för en hel dag. 

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *