Luam Event 

  Igår var jag och  Diana på ett trevligt event som Luam anordnade. De lanserade sitt nya löshår och det firades lyxigt med hårstyling med en av deras duktiga frisörer. 

   
    
    

 
Det är sällan jag går iväg på kvällarna nuförtiden eftersom jag är så gravid trött. Men denna lanseringen ville varken jag eller Diana missa. Hur trevligt som helst med tapas, goda drycker och hårstyling. 

   
 På önskan kommer oxå ett par matbilder. Vecka 26 nu. Så det går undan! 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Spännande, har aldrig hört talas om dem förut. Har använt löshår från http://www.hairtastic.se de senaste gångerna efter par omgångar med mindre bra hår från andra leverantörer så är det skönt att hålla sig till en så Hairtastic kan jag rekommendera. Dock använder jag Nail Hair till hårförlängning och hittade inte det på Luams hemsida?
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *