Barnvänlig lounge på Puerto Plata AirPort 

  
VIP Loungen på Puerto Plata AirPort var verkligen barnvänlig. Spana in alla deras IKEA barnmöbler och leksaker. Rätt intressant att allt nästan kom från Ikea. 

  
Jag älskar verkligen våra lounge besök innan våra flygresor. Ofta är man eller i alla fall vi stressade innan avresan. Så är det så skönt att andas ut och ta något gott att äta och dricka efter man har checkat in och gjort alla bestyr. Det är ofta väldigt lugnt och skönt i loungerna. 

Vårt Priority Pass är verkligen guld värt för oss. 

Har ni ett Priority Pass? 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Perfekt ju ! Jag har aldrig haft något priority pass, men jag önskar… 😉
    Det ska bli sjukt kul att komma iväg. Jag ser sol, bad, äventyr och massor med shopping framför mig.
    Så nu är det som sagt spara, spara, SPARA som gäller !
    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *