Disney Store äntligen i Sverige 

  
I helgen var vi i Mall of Scandinavia för första gången. Jag var ju där en gång i november – öppningshelgen, men pallade inte att köa in. I lördags var det mer lagom med folk. 

   
   
Disney Store blev helt klart en av våra favorit affärer. Här fanns såklart mycket roligt att shoppa och det går heller inte att gå på Disney Store utan att shoppa. Både jag och sonen är super glada att affären äntligen har kommit till Sverige och just Stockholm. Hit kommer vi definitivt att gå flera gånger. De hade även en liten lekhörna så mamman kunde shoppa några saker i smyg… 

Spana också in

1 kommentar

 1. Åhh…. C jobbar ju ett stenkast ( bokstavligt talat ) från mall of scandinavia så han skojade med Viggo vid matbordet nu i kväll om att han ska till legobutiken och disneystore på onsdag efter jobbet !
  V blev jätte avundsjuk, och jag försöker hinta om att jag borde på följa med till stockholm snart… 🙂

  Jag tyckte postkodlotteriets erbjudande tillsammans med Ving var grymt. 2 lotter i 6 mån kostar mig 1960:-
  och i maj får jag ett resepresentkort på 4000:- i premie.
  Det är bannemej bättre ränta än att spara på banken det 🙂
  Och resa – det vill jag ju alltid göra !
  Nu har jag ju dessutom chansen att vinna en slant samtidigt.

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *