Vinn Biobiljetter till Den Gode Dinosaurien 

I veckan hade Disney / Pixar´s  nya film Den Goda Dinosaurien premiär.  Vi älskar ju Disney Pixar filmer i vår familj. Så jag ser mycket fram emot att se den på bio med sonen.

Nu har jag fått nöjet att tävla ut TRE paket med Den Gode Dinosaurie prylar; en keps, klistermärken och en vattenflaska samt 2 biobiljetter till TRE av er.

Att tävla är enkelt; 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, OM du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 15 januari 23;59

Lycka till!!!

*****************************

Vinnare blev;

* Fröken M, Helena & Kathrine

STORT GRATTIS!!!

********************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

26 kommentarer

 1. Båda mina tjejer har sett den här på reklam och å kalles jul och velat se den här, men som sjukskriven blir det mycket pengar att ta dom på bio, att kunna ge dom biljetterna skulle göra ett hemskt skuldfyllt mammahjärta något lättare såhär i juletider då det knapra är extra knapert, att i alla fall kunna ge dom ett posetivt minne från denna jul <3

 2. Jag ser också fram emot att se denna. Kikade på trailern och den verkar ju helt enkelt suverän! Jag behöver egentid med äldsta sonen efter mkt sjukdomar en tuff höst och en mammig lillebror så vad passar då bättre än att krypa in i biomörkret till Disney?!?
  Jag gillar och delar på FB!! ✨

 3. Jag önskar verkligen också att vinna biljetter för att kunna mya lite ensam och överraska stora tjejen så här i vintervädret. 2 små syskon som tar plats och inte kräver hon nånting tillbaka. Vår Anne-Sofie är den bästa.
  Delar i mitt namn på FB.
  Kram på sig Lina!

 4. Min 8 åriga son har tjatat sönder mig om den här filmen men pga min sjukskrivning så har vi inte råd med bio just nu. Skulle jag vinna detta paket skulle inte bara jag bli superglad utan sonen skulle nog bli utom sig av glädje 🙂

  Jag delar ditt inlägg på facebook under mitt namn och hoppas på tur!

 5. Detta vore jättetrevligt att vinna!!! Det var allt för länge sedan jag och barnen var på bio, så det skulle uppskattas av både mig och mina små!

  Kram

 6. Hoppas på att få gå på bio med Elliot vi älskar biomys 🙂 <3
  Klart jag delat tävlingsinlägget på FB under mitt namn Christina Frisberg 🙂

 7. Gillar delar på FB.
  Med 4 st dinosauri älskande barnbarn som längtat och väntat på denna film,så hoppas mormor,farmor på vinst

 8. Hej! Min son fyller 15 jan, en extra present till familjen.
  Hoppas få vinna så han kan ta med sina barn 5 och 7 år på Bio.
  De gillar Bio och Dinosaur så detta är ju perfekt!

 9. Gillat och delat på Facebook med namnet (Lydia Sleyman). Vill se filmen med min son som är 5 år. Han vill såå gärna se den filmen, och varje gång vi åker bil ser han den stora affischen att filmen har biopremiär han pekar så stolt med ett leende och säger: Jag vill se den filmen på bio 🙂

 10. Min son i princip lever och andas dinosaurier. Allt vi pratar om är dinosaurier. Han skulle vara fullkomligt överlycklig om jag kunde berätta för honom att han vunnit detta kit OCH en biljett så han får se filmen.

 11. Mina två tjejer har aldrig varit på bio så denna vinst skulle sitta fint och jag vet definitivt två stycken här (tre om man räknar pappan som skulle få äran att gå med dom) som skulle bli överlyckliga om vi vann!
  Har delat på Facebook (Sara Bengtsson).

 12. Sonen har en passion,
  med dinosaurier en het relation !
  Jag älskar denna kille,
  som på gamla utdöda varelser har dille !
  Vill honom en fin upplevelse ge,
  låta honom på filmen se !

 13. Jag skulle kunna säga att jag vill vinna framförallt för barnens skull men lika sant vore att säga att jag vill vinna för att Jag vill se filmen som verkar så rolig!

 14. Jag har delat tävlingen på min facebook, namn Marie Sjölin. Jag vill vinna i denna tävlingschans därför att jag är självklart Disneyfans!

 15. Hej,

  Jag och mina vänner har sett denna filmen på trailer och pratat om att se den efter skolan och nu när jag betalar för allt nöje själv så gör jag en chansning att tävla för att bjuda med en vän på filmen 🙂

 16. Bästa filmen på länge!

  Viggo vill bjuda med sin ”tjej” Milou,
  Och jag ska tydligen bjuda dem båda på happymeal efter deras biodejt!?

  Så vi håller tummarna!

 17. Victor ÄLSKAR både dinosaurier, bio och att göra utflykter med mamma så detta är en perfekt kombination i kylan! Håller tummarna! ❤️

 18. Har delat på facebook, liselotte andersson. Skulle vara jätteroligt att vinna detta, skulle då ta med mitt 5-åriga barnbarn på bio, han har precis blivit storebror, så det skulle vara lite extra kul att komma iväg med honom, så han får göra något extra kul, nu när så mycket kretsar kring lillasyster.

 19. Självklart vill vi vinna & se denna film!★
  ”Mini” har precis fyllt 7 & hon har velat se den här se sedan snutten på Kalle på Julafton.. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *