Mysigt julfirande 2015 

        
Den årliga traditionen med julfirandet blir aldrig fel. Vi firar som sagt i 4 dagar med familj och släkt. Traditionen är 23-24 dec med makens familj och 25-26 dec med min familj i Dalarna. Perfekt upplägg för oss. Det blir dock alldeles för mkt av det goda. 

    

  

  

  
Å Tomten kom till slut. Så förväntans fulla barn men de hade varit snälla i alla fall. Total lycka med alla fina julklappar. 

   
   
Annan Dag Jul firade vi jul med O morfar hos hans gammelfarmor. Så hade lyckan att träffa flera tomtar. Söderbärke tomtarna var väldigt snälla! 

   
 
Nu har vi precis lämnat ett kallt och krispigt Dalarna bakom oss och är på väg mot storstan igen. En riktigt mysig liten weekend i Dalarna avslutade vi detta året med. Vi är dock besvikna på vädret… Ingen snö och det brukar verkligen alltid vara snö i Dalarna på julen…. 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Det låter som en riktigt mysig jul. Här i Stockholm har ju inte heller varit nån snö, men det är ju inte så ovanligt… Önskar en god fortsättning!

  2. Jaa, då var årets stora helgdag över. Härligt att er jul blev bra. För mig är det vant att fira jul i Sverige med det gick det med. Det är enkelt att få till det i ett gammalt kulturhus och speciell då det finns snö också. Ha de bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *