Jullunch på On My Way på Arlanda 

  
Igår åt jag årets  fjärde julbord på On My Way Brasserie  på Arlanda i Sky City. Det var en enklare jullunchbuffe men ned många goda julbordsrätter. 

  
   
   
Som ni redan vet älskar jag ju förrätterna och efterrätterna på julborden mest. På detta julbordet var både förrättsbordet och efterättsbordet bäst. Riktigt god lax, rökta räkor, ost med fikonmarmelad, ägghalvor, olika korvar, julskinka och  inlagd gurka föll mig mest i smaken. 

   
 Köttbullarna var bara bäst bland varmrätterna. 
  
Till efterätt fanns det en fräsch fruktsallad med punchgrädde, polkagrischeesecake och en helt gudomlig Saffranspannakotta. Restaurang On My Way ligger lugnt beläget i Sky City 1 våning upp. Så det är lugn och behaglig stämning. Man kommer undan stessen som ofta råder på en flygplats. Ett tips om du ändå ska äta på Arlanda. 

Vart har du ätit ditt bästa julbord i år? 

Spana också in

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *