Astrid Lindgrens Jul

Astrid

Böcker är definitivt en bra julklapp som passar alla åldrar. Jag har hittat en inspirerande bok som verkligen är den perfekta julklappen – Astrid Lindgrens Jul. Boken innehåller sju stämningsfulla och roliga Astrid Lindgren-berättelser om julen. Vi får höra om Pippi, Emil, Madicken, Lotta, Barnen i Bullerbyn och några till, och boken är rikt illustrerad i färg och svart-vitt. Lyssna, läs och njut av både julefrid, julglädje och en del hyss.  Astrids egen röst är magisk att lyssna till.  Astrids berättelser är även magiska! Tänk er då vilken härlig kombination det blir i en stor, fin sagobok med tillhörande ljud!  Vilket barn vill inte lyssna på Astrid Lindgrens suveräna högläsning av sagor med jultema och bläddra och följa med i boken. En härlig sagosamling att ta med på resan, i bilen eller bara lyssna på och läsa där hemma i mysvrån på jullovet. Jag hoppas sonen blir glad för denna julklappen. Men han älskar verkligen alla Astrid Lindgren sagor och filmer så jag gissar det.

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *