Vinn Lego City Djuphavshelikopter

Redan andra advent och dags för min andra advents tävling.

Lego är nog den bästa julklappen oavsett ålder. O har lekt med vanligt lego i nästan 2 år och älskar det fortfarande. Det finns ju för olika nivåer och är väldigt kreativt och får barnet att tänka mycket.

 Nu har EN av er chansen att vinna denna Lego City Djuphavshelikopter (värde 549 kr).

 

 

Created by MDKGraphicsEngine - Licensed to LEGO Production
Created by MDKGraphicsEngine – Licensed to LEGO Production

 

Att tävla är enkelt; 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, OM du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 12 december 23;59

Lycka till!!!

*****************************

Vinnare blev;

*  Annika

STORT GRATTIS!!!

****************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

44 kommentarer

 1. Åh den perfekta julklappen till äldsta sonen som älskar allt som har med lego att göra! Håller tummarna massvis!

  En fråga – har du varit på Zakynthos eller hört något om ön? Kikar på resor dit i sommar och vore roligt att höra hur ön är jämfört med andra grekiska öar.

  Kram Camilla F

 2. Åh! Det här vore perfekta presenten till näst äldsta sonen. Han höll i just det legot häromdagen när vi sprang i affärer. Och det är dessutom första gången på läääääänge som dom stora visar intresse för lego ist för spelande! Jubel!!!
  Delar på fb i namnet Linda Wahlström.

 3. Min dotter önskar sig bara LEGO då det är det bästa som finns enligt henne (instämmer fullständigt). Varför sitta vid dator/mobil när man kan aktivera hjärnan med klassiskt LEGO. Hoppas på vinst så man får föra vidare traditionen av klassiskt legobyggande på helgerna istället för att sitta uppkopplad.

 4. Min son skulle älska det här.. Han har just upptäckt djuphavsserien och har önskat sig det i julklapp:)

 5. Jag vill gärna vinna detta och ge till en väldigt speciell kille i julklapp. Han är 9 år och har det väldigt svårt just nu och jag är övertygad om att denna julklapp skulle ge extra glädje till honom på julafton.
  Delar självklart på fb i mitt namn Kathrine Pettersson-Sjörup
  Julkram till dig Lina @

 6. Ja här är grabbarna Elliot & Matias också helt galna i Lego, de kan sysselsätta sig i timmar med det och nog händer det att även jag ligger på alla 4 och bygger lite med dem 🙂
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  Håller tummarna hårt på att just jag fårt 😉
  Ha en trevlig 2:a advent 🙂 <3

 7. Jag är hemskt gärna med då jag behöver lite nya leksaker här hemma till syskonbarnen mina.

  Delat på facebook som Marie Linda Olsson

 8. Jag har delat denna kanon julklapp som min äldsta son skulle älska. Han tycker det är så kul med lego och detta vore vara en kanon julklapp till honom. Jag håller alla tummar och tår att han får detta av snälla tomtemor Lina

 9. Min son fyller 8 år den 22 december. Han har haft svårt att hitta lekar där han faktiskt kan leka med andra (då han saknar språk) men lego är ett jättebra sätt för honom att lära sig leka med andra barn också.

  Delar på min Facebook och hoppas på tur!

 10. Jag vill så gärna vinna detta till min systerson som är helt besatt i lego, håller tummarna jätte hårt. Kram

 11. Åh, lego är det bästa min son (och sambo) vet! Sonen skulle bli överlycklig om han fick detta i julklapp. Jag håller tummarna! Delar såklart inlägget så flera tipsas om tävlingen och har chansen att vara med! God jul!

 12. Är gärna med i tävlingen. Ett litet julklappsrim:

  På en solig dag eller i mörkaste natten,
  använd denna i det djupaste vatten.
  Via luften tar den dig dit,
  och väl framme krävs mycket slit.
  Kanske kommer just du dra lotten,
  att få utforska den spännande botten.
  Nemo, en sköldpadda eller kanske en val,
  fina djur du skulle få se i flertal.
  Ha nu riktigt roligt och skratta er hesa,
  när du ger dig iväg på din upptäcktsresa!

 13. Lego står överst på V´s önskelista till ”tomten”,
  Han älskar att bygga och kan kan sitta själv på sitt rum i timmar med sitt lego,
  så nu håller vi tummarna för en extra klapp under granen i år 🙂
  Kram

 14. Just den här Legosatsen står högst på sonens önskelista och tyvärr räcker inte pengarna till den… Kommer bli nån av de mindre i samma serie och han kommer bli lycklig för de men tänk lyckan om det blev den han önskade mest!

 15. Båda mina äldre barn älskar Lego och kan sitta i flera timmar och leka tillsammans utan att gnabbas en enda gång. Och lek tillsammans vill jag ju såklart uppmuntra!

 16. Har delat på Facebook (Sara Bengtsson)

  Vi har precis fått ett tredje barn, och då finns risken att Mellanbarnet hamnar lite på sidan av. Vi försöker att ge alla barn lika mycket tid och uppmärksamhet men det är inte jämt man hinner med. Då hon även är inne i en fyra års trots så behöver hon ibland ännu lite mer tid. Hon älskar att bygga och knåpa på, så skulle jag vinna, så är det mitt älskade lilla (stora) barn som får den!

 17. Finns inget bättre sätt att få kvalitetstid på med sina barn än att bygga Lego:-)
  Sonen har ett genuint intresse för lego men ibland tar tyvärr spelandet överhanden. Vill ju gärna uppmuntra honom till att bygga mer med lego istället, speciellt med en sån här fantastiskt fräck helikopter om han skulle
  nu skulle ha turen att bli den lyckliga vinnaren. Delar på Facebook o hoppas på att tomten kommer till oss

 18. Delar på min FB Tina Carlström.

  Jag skulle vilja vinna detta till min systerson som nyligen trillat och brutit nyckelbenet. Tycker så synd om honom och vill ge honom en liten present som plåster på såren.

 19. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna den här fina vinsten. Det hade blivit en perfekt julklapp till min lillebror Kalle, 9 år. Han älskar att bygga med lego och just denna ser riktigt rolig ut. Han skulle därmed bli riktigt glad, och det hade varit så skönt för mig som inte alls har ekonomin i år till julklappar, men som ändå vill vara en snäll storasyster och överraska honom med något litet.

  Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 20. Mina barn älskar lego och jag kan inte annat än att instämma. Det finns ingen annan leksak som stimulerar både fantasin och kreativiteten på samma sätt som Lego! Underbara färger och former som kan kombineras i oändlighet. Super bra kvalitet som kan ärvas från barn till barn, ja faktiskt mellan generationer! Underbart rolig lek för både stora och små! Dock kan det vara rätt dyrt , och eftersom jag studerar och är ensam med 3 barn räcker pengarna helt enkelt inte till . Min son som fyllde 7 år igår skulle bli superglad om han fick denna fina ask i julklapp! Hoppas på tur!

 21. Skulle vilja vinna detta till äldste sonen som fyller år i januari. Blir mycket att köpa när födelsedagen är så nära julen så det vore toppen att få vinna en present till honom

 22. Sonen ser när jag går in på din blogg för att läsa den och säger Mamma en opteker. Han ser hellikoptrar över allt och det roligaste är att han 3 år o sin 8 åriga bror kan sitta i timtal o leka med lego. Så tänk att få ge dem detta på julaftonsmorgonen då blir det inte så lång väntan på kalle anka o jultomten.
  Mvh Ingela ZAckrisson

 23. Gillar ❤️Och delar!
  Har en kille som skulle svimma av lycka av denna fina klapp! Sedan kommer lillebror ikapp! Vore en ära att med denna få bygga och lära! Håller tummar och tår att denna fina vinst blir vår

 24. Det vore en perfekt julklapp till min särbos sonson! Jag är arbetslös och har inte mycket pengar till jul, så att vinna den här vore toppen. Vet att barnbarnet också skulle bli jätteglad om han fick den i julklapp! 🙂

 25. yuhuuuu Vinnie och Jag vill också vara med ! Den perfekta julklappen till honom <3
  Gillat och delat !
  Bästa tävlingen finns alltid hos Liniz 🙂

 26. Wow häftigt LEGO min son skulle älska den, skulle vara fint att kunna överaska honom med denna som julklapp.
  Har även delat på Facebook 🙂

  God Jul på er alla som läser detta

 27. Har delat på facebook under namn Therese Cassirer.

  Skulle ju va perfekta julklappen till vår 3-åring som alltid trånar efter just denna i affärerna.
  Håller tummarn, hååårt

 28. Hej! Tack för en läsvärd blogg denna tävling måste jag bara vara med i delar som Magdalena Svensson =)

  Vilken underbart rolig tävling minsann
  Hade älskat om barnen vann
  Mio och Nova ej så mycket LEGO har trots att de är riktiga LEGO-BARN
  Hade varit så kul om denna klappen fick ligga under vår gran
  Håller stenhårt tummar och tår
  God jul och gott nytt år

 29. Om jag vann så skulle jag ge den till mitt syskonbarn som gillar lego.
  Han skulle då få en extra klapp som han skulle bli mycket glad över!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *